SON DAKİKA

En Son Nokta

MUŞLULARIN KARARI NET: ‘DESTEĞİMİZ HAMİT ÖNCÜ’YE’

AK Parti’nin Muşlu belediye meclis üyesi Hayrettin Tan iftar sofrasında AK Parti Belediye başkanı Hamit Öncü’yü ağırladı. Muşlu kanaat önderleri 31 Mart gecesi AK Parti adayı Hamit Öncü’ye destek sözü verdi.

MUŞLULARIN KARARI NET: ‘DESTEĞİMİZ HAMİT ÖNCÜ’YE’
Kategori: Genel - Bu haber 75.194 kez okundu.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan AK Parti belediye meclis üyesi adayı Hayrettin Tan Esenyurt’un geride kalan 5 yılda çok şey kaybettiğini belirtti.

HAYRETTİN TAN: ESENYURT’UN AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR

Tan, sahada basmadık yer bırakmadıklarını ifade ederken, ‘Yoğun çalışmamız devam ediyor, devamda edecek. Sahada insanlarımızla beraberiz, esnafımızı, dernek ve vakıfları ziyaret ediyoruz. Bu ülkenin geleceği, milletimizin huzuru, barışı, birlikte yaşama beklentisinin Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında bütünleştiğini görüyoruz. Bu açıdan genel seçimin geçmişte olan hiçbir seçime benzemediğini söylemiştik. Duyulan bu güven her geçen günde artmaktadır. İstanbul ve Esenyurt seçimlerinde de durum böyle olacak. İnsanlar oy verme kabinine girdiklerinde, o perdeyi kapattıklarında, vicdanlarıyla tek başlarına kaldıklarında ülke için doğru kararla Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği adayları destekleyeceklerini düşünüyorum.  Bu yerel seçimi de Allah’ın izniyle aması ve fakatı olmayan bir şekilde kazanmayı planlıyoruz. Bu seçim sonunda inşallah yine hizmet kazanacak, vatandaş özlem duyduğu hizmet ile buluşacak, vatandaşı düşünen Belediyecilik ile tekrar kavuşacak’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

HAMİT ÖNCÜ: GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ PROJELER ESENYURT’U CAZİBE KENTİ YAPACAK

Hayrettin Tan’a ve Muşlulara iftar sofralarında kendilerini ağırladığı için teşekkür eden AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü, ‘Bizi bu Ramazan’a da kazasız belasız kavuştursan Rabbimize şükürler olsun. Allah (c.c) tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları ve kıldığınız namazları kabul etsin. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın. Malum 31 Mart’ta bir seçim var. İftar sofralarında siyaset yapmak doğru değil. Ama ben biliyorum ki Muşlular bizlerin yanında. Sizlerin içerisinden gelen Hayrettin Tan ve bir çok Muşlu kardeşim ile yola çıktık.  Ben de içinizden biriyim. Bizim bir sloganımız var. ‘Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek.’ Esenyurt’a gerçekten yakışacak çok büyük projelerimiz var. Araştırma Hastanesi, Yanık Tedavi Merkezi, Adliye Binası, Fuar ve Kongre Merkezi, Raylı Sistem yani Metro bunlardan sadece bir kaçı. Sizden geçmişte Kıraç’ta olduğu gibi bugünde Esenyurt’ta desteğinizi bekliyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.