SON DAKİKA

En Son Nokta

Ndiaye’den Galatasaray açıklaması

Galatasaray’a dönmek için 4.5 milyon euro istediği iddia edilen Badou Ndiaye’den sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama geldi. Ndiaye, “Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, ben hayatımda hiç bir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım” dedi

Ndiaye’den Galatasaray açıklaması
Kategori: SPOR - Bu haber 172 kez okundu.

Galatasaray’dan devre arasında Stoke City’e giden Badou Ndiaye’nin sarı-kırmızılı takıma döneceği konuşuluyor. Senegalli oyuncunun Galatasaray’dan yıllık 4.5 milyon euro istediği yönündeki iddiaların ortaya atılmasının ardından Ndiaye’den açıklama geldi.

İşte Badou Ndiaye’nin paylaşımı:

“Kariyerimin önemli ve pozitif bu zamanında, doğru olmayan haberlerin çıkması hepimizi rahatsız etmektedir. Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, ben hayatımda hiç bir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım. Herkese iyi bir akşamlar dilerim, önümüze bakalım. Allah hepimizi korusun, hepinizi seviyorum”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.