SON DAKİKA

En Son Nokta

NE ÇEKTİN BU MUHTARDAN KEMAL DENİZ..!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a yakınlığı ile bilinen Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek başkana isyanını daha önce olduğu gibi yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Bilgileri Kopyala
NE ÇEKTİN BU MUHTARDAN KEMAL DENİZ..!
Kategori: Genel - Bu haber 9.234 kez okundu.

‘Esenyurt’un Evaladıyım’ sloganıyla yola çıkan, bugüne kadar ilçeye henüz bir proje kazandıramayan ve birçok kesim tarafından eleştirilen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a isyan eden muhtarlar seslerini yükseltmeye başladı.

Bozkurt’a yakınlığı ile bilinen hemşerisi Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u kastederek, ‘Evlada sormazlar mı Hani Esenyurt’u birlikte yönetecektik? Ne oldu o sözler?’ sorusu yönelterek eleştiride bulundu.

Muhtar Zilek daha sonra ise geçmişte olduğu gibi bu paylaşımını da kısa bir süre sonra yayından kaldırdı.

Aynı Muhtar Yavuz Zilek daha önce de mahallesinde bulunan sokakların kazılması, aylarca yarım bırakılması ve yapılmaması üzerine de isyan etmiş, bu durumu sokaklarda çektiği videolarla kamuoyu ile paylaşmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!