SON DAKİKA

En Son Nokta

Obama ve eşinden sürpriz anlaşma!

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, yapımcılık için küresel internet televizyon ağı Netflix ile anlaşma yaptı.

Obama ve eşinden sürpriz anlaşma!
Kategori: DÜNYA - Bu haber 4.849 kez okundu.

Netflix’ten yapılan açıklamada, Obama ve eşinin film ve dizi  yapımcılığı için şirketle anlaşma yaptığı belirtilirken, bu projelerin arasında  senaryolu ve senaryosuz diziler, belgeseller, belgesel dizileri ve uzun metrajlı  filmler olabileceği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu projelerin dünyanın 190 ülkesindeki 125 milyon  Netflix kullanıcısına ulaşacağı bilgisine yer verildi.

ABD’nin 44’üncü Başkanı Obama, açıklamada, “Kamu hizmeti boyunca  hayatın her alanından büyüleyici insanlarla tanıştık ve onların deneyimlerini  daha geniş bir kitleye ilettik. Michelle ve ben, yetenekli, ilham veren ve  yaratıcı seslerin hikayelerini bütün dünyayla paylaşmayı umuyoruz.” ifadesini  kullandı.

Michelle Obama da “Barack ve ben, her zaman, hikaye anlatımının gücüne  ve bizi dünya hakkında farklı düşündürmesine inandık.” değerlendirmesinde  bulundu.

Netflix İçeriklerinden Sorumlu Üst Yöneticisi Ted Sarandos ise Obama  çiftinin dünyanın önde gelen kamuda görev yapmış saygın isimler arasında yer  aldıklarını vurgulayarak, kendilerinin toplum için fark yaratacak isimleri ortaya  çıkarmakta önemli pozisyona sahip olduklarını kaydetti.

Nisan ayında yayımlanan Netflix’in en son bilançosuna göre, şirket bu  yılın ikinci çeyreğinin sonunda dünya genelindeki toplam abone sayısının yaklaşık  131 milyona ulaşmasını öngörüyor. A.A.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.