SON DAKİKA

En Son Nokta

OFİSTE TEK BAŞINA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ TEPKİLERİ ÇEKTİ!

Esenyurt Belediyesi AK Parti grup sözcüsü Gazanfer Karakaş kendisine ait ofisinde basın toplantısı düzenledi. Kendisine yakın gazetecileri toplantıya davet eden Karakaş, Cumhur İttifakı partilerinin meclis üyelerini ve komisyon başkanı olan meclis üyesi arkadaşlarını basın toplantısına davet etmemesi büyük tepki çekti.

Bilgileri Kopyala
OFİSTE TEK BAŞINA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ TEPKİLERİ ÇEKTİ!
Kategori: Genel - Bu haber 10.439 kez okundu.

Esenyurt Belediyesi AK Parti grup sözcüsü Gazanfer Karakaş meclisteki gündemlerle alakalı kendi ofisinde bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya kendisine yakın gazetecileri davet eden Karakaş, alışık olmadık yöntemleri tercih ederek piar yapmaya çalıştı.

Bugüne kadar ilçe teşkilatında ya da meclis grup odasında düzenlenen basın toplantısının bu sefer meclis üyesinin kendisine ait ofisinde düzenlemesi özellikle AK Partililer içerisinde büyük tepki topladı.

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ NEDEN YOK?

Öte yandan bir başka tepki çeken olayda Cumhur İttifakı meclis üyelerinin toplantıda yer almamasıydı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Esenyurt belediye meclisinde üç meclis üyesi bulunuyor. MHP grup sözcüsü Hüseyin Kaya bugüne kadar düzenlenen basın toplantılarına davet ediliyordu. Bu toplantıda yer almaması büyük tepki uyandırdı.

GAZETECİLERİN ELEŞTİRİ YAZILARI SİLDİRİLDİ!

Ayrıca konuyu eleştiren bazı gazetecilerin yazılarını ve paylaşımlarını silmeleri istendi. Haber Ekspres gazetesi çalışanı Kerem Şensözlü düzenlenen basın toplantısı ile alakalı toplantı sonrasında sosyal medya hesabından bir takım eleştirilerde bulundu. Gazete sahibi Barış Çelik tarafından Şensözlü’den paylaşımını silmesi istendi. Çelik bu durumu ‘Önemli insanlar aradı. Silmek zorundaydık’ şeklinde yorumladı.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ NEDEN DAVET EDİLMEDİ?

Esenyurt Belediye meclisinin son aylarda yapılan oturumlarında plan bütçe, imar, hukuk gibi konular gündemi meşgul etmişti. Bu tartışmalar öyle bir noktaya ulaşmıştı ki belediye başkanı ile AK Partili meclis üyelerinin sık sık kavga ettiği ekranlara yansıdı. Bu durum ortadayken mecliste partileri adına mücadele eden komisyon başkanlarının ve üyelerinin basın toplantısında davet edilmemesi de büyük tepki çekti.

Öte yandan konuyla alakalı görüştüğüm AK Parti İlçe teşkilatı medya ve tanıtımdan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Recep Gökmen’in basın toplantısından haberi olmadığı, kendisinin de düzenlendikten sonra öğrendiği ortaya çıktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!