SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZBEY AİLESİNİN İFTARINA KATILAN HALİS DALKILIÇ ÖNCÜ VE KURUM’A DESTEK İSTEDİ

Her yıl geleneksel olarak iftar yemeğinde dostlarını ağırlayan Özbey Yapı Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Mustafa Özbey bu yıl da geleneği sürdürdü.

ÖZBEY AİLESİNİN İFTARINA KATILAN HALİS DALKILIÇ ÖNCÜ VE KURUM’A DESTEK İSTEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 65.953 kez okundu.

Esenyurtun önemli ailelerinden biri olan Özbey ailesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yılda tertipledi.

İftar yemeğine AK Parti’nin önemli ismi Milletvekili Halis Dalkılıç’ın yanı sıra Esenyurt Belediyesi önceki dönem başkan yardımcıları Mustafa Akboğa ile Gürbüz Süleymanoğlu ve iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

ÖZBEY TÜM MİSAFİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Misafirlerine ayrı ayır teşekkür eden ve düzenlediklerini iftar yemeğine katılımlarından dolayı teşekkür eden Mustafa Özbey, ‘Bugün burada bir birinden değerli dostlarımız var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her daim her platformda bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Bu güzel ailenin bir parçası olmak gerekten bizleri de mutlu ediyor’ dedi.

HALİS DALKILIÇ HAMİT ÖNCÜ VE MURAT KURUM’A DESTEK İSTEDİ

İftar yemeğine katılan önemli isimlerden biri AK Parti milletvekili Halis Dalkılıç’tı. Murat Kurum ve Hamit Öncü’ye destek isteyen Dalkılıç, ’31 Mart günü Türkiye tarihinin önemli seçimlerinden birini yaşatacağız. Siz değerli hemşerilerimden ve dostlarımdan İstanbul’da Murat Kurum’a Esenyurt’ta Hamit Öncü’ye destek vermeniz. Görüyorsunuz İstanbul’da Esenyurt’ta sağlıklı hizmet alamadı. Herkes gördü ki hizmet AK Parti’nin işi. İnşallah hem İstanbul’da hem de Esenyurtta 31 Mart gecesi istediğimiz sonucu alacağız’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.