SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZÇELİK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Avcıların sevilen ismi iş insanı Sebahattin Özçelik’in kızı Mihrinaz Özçelik hayatını Serdar Yaşık ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Sultangazi belediye başkanı Abdurrahman Dursun kıyarken şahitliklerini ise birbirinden önemli isimler yaptı.

Bilgileri Kopyala
ÖZÇELİK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 11.227 kez okundu.

Avcılar Ata Park Kır Bahçesinde gerçekleşen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Özçelik ve Yaşık ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel olarak ilgilenen düğün sahibi iş insanı Sebahattin Özçelik hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Düğün sahiplerinin ve misafirlerin doyasıya eğlendiği ve halay çektiği düğünde mutlu çiftin nikahını Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun kıyarken şahitliklerini ise önceki dönem Sağlık ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Osman Akgül, önce ki dönem Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Avcılar ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu birlikte yaptı.

SEVGİYİ VE SAYGIYI EKSİK ETMEYİN

Nikah akdini gerçekleştiren Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursunoğlu iki aileyi tebrik ederken, ‘Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Rabbim gönlünüzce yaşam sürmeyi nasip etsin. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin arifesindeler. Rabbim sevgilerini daim etsin. Bir ömür boyu artırsın eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Büyüklerinizden saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Rabbim ülkemize ve devletimize hayırlı evlatlar vermeyi nasip etsin’ dedi.

MÜEZZİNOĞLU DAMADI UYARDI, ‘EVİN HANIMI NE DERSE YAP’

Genç çiftin nikah şahitlerinden biri olan Sağlık ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu evlilik cüzdanını Mihrinaz’a takdim ederken damadı uyarmayı ihmal etmedi. Müezzinoğlu, ‘İki aileye tebrik ediyorum. Bende olduğu gibi sizlerde de torunlarınızın böyle mutlu günlerinde bulunmayı nasip etsin.  Sebahattin Özçelik’le benim 40 yıla yakın bir hukukumuz var. Her iki evladımızı tebrik ediyorum. Birlikte şahit olduğumuz bu güzel gecede rabbim güzel ve vatana yakışır evlatlarımız nasip etsin.

Biraz önce Mihrinaz Serdar’ın ayağına bastı. Bu son olsun. Bir birinizin ne ayağına ne de damarına sakın basmayın. Gözlerinin derinliklerine bakın. Ancak problemleri böyle aşarsınız. Rabbim sizlere hayırlı, huzurlu, bereketli bir aile hayatı nasip etsin. Serdar oğlum bu işleri içişleri bakanları götürüyor. Müsaade edersen evlilik cüzdanını Mihrinaz kızımıza verelim sende rahat et bizde rahat edelim’ diyerek genç çifti tebrik etti.

Kızı Mihrinaz’ın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden iş insanı Sebahattin Özçelik, ‘Kızım Mihrinaz ve damadımız Serdar’ın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!