SON DAKİKA

En Son Nokta

Özel çocuklar Murat Övünçle Doyasıya Eğlendi

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği bünyesindeki çocuklar ve aileleri Balat’ta düzenlenen yeni yıl partisine katıldı. Zorba Balık sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte Murat Övünç ve Padişah Ahmet sahne şovlarıyla çocukları eğlendirdi.

Özel çocuklar Murat Övünçle Doyasıya Eğlendi
Kategori: Genel - Bu haber 9.250 kez okundu.

Tüm özel çocuklara sahip ailelerin şanslı olduğunu söyleyen Murat Övünç, “Bu özel çocuklarımız dünyanın en masum ve güzel insanları. Bugün onlarla olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu etkinliği organize eden tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Samyelider Dernek Başkanı Bahattin Demir, “ Geçtiğimiz yıllarda da bizi en iyi şekilde ağırlamışlardı. Bu yılda 80 özel çocuğumuzu ve ailemizi en iyi şekilde misafir ettiler. Çocuklarımızın ne kadar mutlu olduğunu anlamak için gözlerinin içindeki pırıltıyı fark etmek yeterli. Yeni bir yılda Fark yaratmak için bu harika etkinliği düzenleyen Cihan Bey’e tüm çocuklarımız adına teşekkür ederiz. “dedi.

Etkinlikte özel çocuklar sahnede doyasıya dans etti. Unutulmaz bir gün yaşayan çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.