SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZYİĞİT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Esenyurt’lu iş insanı Salih Özyiğit’in kardeşi Tacettin Özyiğit hayatını Fatma Sarıdağ ile birleştirdi. Işıldak Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini birbirinden önemli isimler yaptı.

Bilgileri Kopyala
ÖZYİĞİT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 10.176 kez okundu.

Esenyurt’lu iş insanı ve aynı zamanda Sarıkamış eski dernek başkanı Salih Özyiğit’in kardeşi Tacettin Özyiğit hayatını Fatma Sarıdağ ile birleştirdi.

Haramidere’de bulunan Işıldak Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine yüzlerce davetli katılırken genç çiftin nikah şahitliklerini ise bir birinden değerli isimler yaptı.

Mutlu çiftin nikah şahitlerini AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, geçmiş dönem AK Parti Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Avcılar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Türk, AK Parti ilçe başkan yardımcısı Erdoğan Akan, iş insanı Mithat Rençber gibi isimler gerçekleştirdi.

ÖZER İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin ardından gelin Fatma Sarıdağ’a evlilik cüzdanını teslim eden AK Parti ilçe başkanı Harun Özer genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu. 

BOZKURT ÖZYİĞİT AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Düğün törenine yoğun programları nedeniyle geç katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozurt’ta genç çifti tebrik ederek Özyiğit ve Sarıdağ ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Mutlu çifti tebrik eden Bozkurt, “Tacettin ve Fatma önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine bağlılık yemini ettiler. Ben de bir ömür boyu mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

SALİH ÖZYİĞİT TEŞEKKÜR ETTİ

Kardeşi Tacettin Özyiğit’in düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden iş insanı Salih Özyiğit, ‘Kardeşim Tacettin ve gelinimiz Fatma’nın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Ayrıca çok değerli bakanımız Ahmet Aslan hem arayarak hem de telgraf göndererek bizimle mutluluğumuzu paylaştı. Kendisine özel olarak teşekkür etmek istedim. Rabbim tüm dostlarımızın eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!