SON DAKİKA

En Son Nokta

PARTİSİNDEN İSTİFA EDEN AK PARTİ’YE KOŞUYOR..!

14 Ağustos kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan AK Parti’ye çeşitli partilerden 15’e yakın milletvekili ve 20 civarında belediye başkanı katılacağı iddia edildi.

Bilgileri Kopyala
PARTİSİNDEN İSTİFA EDEN AK PARTİ’YE KOŞUYOR..!
Kategori: Genel - Bu haber 79.723 kez okundu.

2 bin kişiye davetiye gönderilen 23. yıldönümü etkinliği AK Parti Genel Merkezi Kongresi Salonu’nda sade bir törenle 14 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

EFKAN ALA, KATILIMLARI DOĞRULADI

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala da geçtiğimiz günlerde partiye katılım haberini doğrulayarak “Olacak evet, AK Parti siyasetin dominant adresidir.

AK Parti ile yol yürümek isteyenlerin partinin ilkeleri çerçevesinde AK Parti’ye katılmaları tabiidir, doğaldır” sözlerini kullanmıştı.

İYİ PARTİ’DEN KATILIM

İYİ Parti’den istifa eden Adana Milletvekili Bilal Bilici, İstanbul Milletvekilleri Ahmet Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz’in katılımlarına kesinleşti.

Sayın daha da artacağı söyleniyor.

GELECEK PARTİSİ’NDEN 4 İSİM

Gelecek Partisi’inden Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, İstanbul Milletvekilleri Selim Temurçi, İsa Mesih Şahin. Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün isimleri kesinlik kazandı.

Sayının 6’ya çıkabileceği kulislerde konuşuluyor.

Ayrıca Yeniden Refah Partisi’nden Saadet Partisi’nden, Deva Partisi’nden ve bağımsızlardan katılım olacağı ve sayının daha da artabileceği konuşulanlar arasında.

BELEDİYE BAŞKANLARI

İl, ilçe ve beldelerden oluşan 20’ye yakın belediye başkanın partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katılacağı belirtildi.

Büyükşehirler arasında katılım olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

CHP, İYİ Parti, Dem Parti, Yeniden Refah Partisi ve Saadet Partili birçok belediye başkanının AK Parti’ye katılacağını genel merkez kaynakları doğruladı.

KAYNAK: MEDYA RADİKAL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!