SON DAKİKA

En Son Nokta

Pepe’den 37 milyon TL’ye ret!

Portekizli, Çin’den 39;den gelen 7 milyon Euro (37 milyon TL) maaşlı teklifi reddeden Pepe ‘Beşiktaş’ta çok mutluyum’ dedi.

Pepe’den 37 milyon TL’ye ret!
Kategori: SPOR - Bu haber 178 kez okundu.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon İspanya La Liga ekibi Real Madrid’ten kadrosuna kattığı Pepe, Beşiktaş’ta bu dönem ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çekmişti. Portekizli oyuncuya sezonun son maçı öncesinde Çin Ligi ekiplerinden teklif üstüne teklif geldiği ortaya çıktı.

35 yaşındaki savunmacı için menacerler aracılığıyla iletilen son teklifin 9 milyon Euro olduğu öğrenildi. Tecrübeli stoper için de yıllık 7 milyon Euro’luk (37 milyon TL) öneri geldiği bildirildi. Konuyu yıldız isme ileten yönetimin, “Beşiktaş’ta mutluyum. Kariyerime noktayı burada koymak istiyorum” cevabını aldığı kaydedildi.

Taraftara mesajı verdi 

Kara Kartal’dan senelik 5 milyon Euro kazanan deneyimli oyuncu, sosyal medyadan kendisine iletilen, ‘Çin’e transfer olacak mısın?’ sorusuna, ‘Hayır. Beşiktaş’ta kalacağım’ cevabını vermişti. Pepe, Beşiktaş formasıyla bu sezon 35 maça çıkıp 2 gol atmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.