SON DAKİKA

En Son Nokta

RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ: SEYİTHAN İZSİZ’DEN 60 BİN AİLEYE ERZAK

Bölgemizin tanınmış iş adamı Seyithan İzsiz her yıl olduğu gibi bu yılda yaklaşık 60 bin gıda yardım kolisi dağıtacağını belirterek ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ: SEYİTHAN İZSİZ’DEN 60 BİN AİLEYE ERZAK
Kategori: Genel - Bu haber 11.853 kez okundu.

Yardımsever kimliğiyle tanınan bölgemizin sevilen işi adamı Seyithan İzsiz her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Dün, Ağrı Kültür Evinin bahçesinde il dernek başkanları ve mahalle muhtarlarını ağırlayan İzsiz, yaklaşık 10 TIR’dan oluşan binlerce gıda kolisini muhataplarına teslim etti.

60 BİN ERAK, 50 BİN KİLO BAKLAVA,

Bu yıl yaklaşık 60 bin gıda kolisi dağıtacağını belirten İzsiz, bayramdan önce yine vatandaşlara 50 bin kilo baklava dağıtacağını belirtti. 24 Nisan günü Turgut Özal Stadyumunda binlerce insanı iftar sofrasında ağırlayacağını, hem il derneklerinin hem de mahalle muhtarlarının her birine bu yıl itibari ile iletecekleri 5 isime burs vereceğini açıklayan Seyithan İzsiz dernek başkanları ve mahalle muhtarlarından büyük alkış aldı.

Yıllardır toplumla bu güzel çalışmayı icra eden iş insanı Seyithan İzsiz’e teşekkür eden İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, “burs” sözünün kendilerini onurlandırdığı belirterek dernek başkanları ve muhtarlar adına İzsiz’e teşekkür ettiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!