SON DAKİKA

En Son Nokta

RASİM EKMEKÇİ AK PARTİLİ KURMAYLARI İFTAR SOFRASINDA AĞIRLADI

Esenyurtlu iş adamı aynı zamanda milletvekili aday adayı Cibran aşireti kanaat önderi Rasim Ekmekçi AK Partili milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü ve teşkilatın önemli isimlerini düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.

Bilgileri Kopyala
RASİM EKMEKÇİ AK PARTİLİ KURMAYLARI İFTAR SOFRASINDA AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 23.531 kez okundu.

Kıraç’ta bulunan Mangal Kafe Kebap Evi’nde gerçekleşen iftar yemeğine milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, AK Parti Teşkilat Başkanı Zekeriya Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım, Ekmekçi ailesinin büyükleri ve Cibran aşiretinin kanaat önderleri katıldı.

SONUNA KADAR PARTİMİN VE DAVAMIN ARKASINDAYIM

İftar yemeğinde AK Partili kurmaylara ve kendisine milletvekilliği aday adaylığı sürecinde destek veren ailesine ve aşiretinin fertlerine seslenen iş adamı, Cibran Aşireti kanaat önderi Rasim Ekmekçi, ‘Şimdi birçok insanın kafasında aday gösterilmedik diye küsecek, çalışmayacak gibi düşünceler hakim olmuş olabilir. Burada milletvekilimiz ve teşkilat başkanımızın huzurunda söylüyorum. Rasim Ekmekçi ve ailesi 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı için gece gündüz çalışmayı sürdürecek.

Bizim derdimiz koltuk sevdası değil.  Biz bu davaya inanmış insanlarız. Aday gösterilmedik diye kızmak, küsmek bizlere yakışmaz. Ben biliyorum ki birçok aday adayı arkadaşımda bu fikirde. Rabbim bizleri mahcup etmesin. İnşallah 14 Mayıs gecesi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı ilan edeceğiz’ açıklaması yaptı.

SÜSLÜ, ‘CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I YENİDEN SEÇECEĞİZ’

İş adamı Rasim Ekmekçi ve ailesine nazik iftar davetlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, ‘Cumhurbaşkanımızın bu seçimde de muvaffak olması adına kapı kapı dolaşarak hizmetlerimizi anlatacağız, oy isteyeceğiz. 14 Mayıs 2023’te 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak. Halk AK Parti’nin bu ülkeye sunduğu hizmetleri hiç bir zaman unutmayacaktır.

Bugün dünyanın birçok ülkesi, yani süper gücü eğer Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesini istiyorsa bunu iyi düşünüp analiz etmek lazım. Neden bugün Cumhurbaşkanımızın kaybetmesi gerektiğini söylüyorlar? Çünkü Türkiye 20 yılda büyük sıçrama yaptı. Türkiye artık dünyanın en büyük ve en gelişmiş ülkelerinden biri. Büyümemizi, dünyanın 5’ten büyük olduğunu iddia etmemizi kabul edemiyorlar. Bu yüzden bu seçimde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor’ açıklaması yaptı.

İftar sonrası gerçekleşen çay sohbetine katılan AK Parti Teşkilat Başkanı Zekeriya Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım da Rasim Ekmekçi’ye ve ailesine nazik davetlerinden dolayı özel olarak teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!