SON DAKİKA

En Son Nokta

RASİM EKMEKÇİ, MİLLETVEKİLİ YILDIZ KONAL SÜSLÜ’YÜ AĞIRLADI

Yeniden İstanbul Programı kapsamında Esenyurt’ta bir dizi ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren AK Parti milletvekili Yıldız Konal Süslü programları sonrasında iş adamı Rasim Ekmekçi ve akrabalarını ziyaret ederek seçimlerde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
RASİM EKMEKÇİ, MİLLETVEKİLİ YILDIZ KONAL SÜSLÜ’YÜ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 40.576 kez okundu.

AK Parti İstanbul il başkanlığı ‘Yeniden İstanbul’ isimli proje kapsamında çalışmalarına Esenyurt ilçesinde sürdürdü.

Yaklaşık 30 milletvekili Esenyurtta sahaya inerek çeşitli ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdi.

Üçüncü bölgenin önemli milletvekillerinden Yıldız Konal Süslü bu ziyaretler kapsamında ilgi gören milletvekilleri arasında görülürken ziyaretlerde sık sık not aldığı gözlemlendi.

Yıldız Konal Süslü ve ekibi Esenyurtta ki programlarının ardından seçim döneminde kendisine destek veren iş adamı Rasim Ekmekçi ve ailesini sahip oldukları Fizyotay Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde ziyaret etti.

Gösterdiği vefadan dolayı milletvekili Yıldız Konal Süslü’ye teşekkür eden Rasim Ekmekçi, ‘Yıldız hanım vefalı bir insan. Seçimde kendisine elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştık. Ne zaman telefonla arasak her zaman telefonunu açar ve varsa bir problemimiz çözmek için adımlar atar. Böyle bir milletvekili ile tanışmak, onunla istişare etmek gerçekten Esenyurt içinde bir şans. Varlığı ile bizi onurlandırdığı için ailem adına kendisine teşekkür ediyorum’ açıklamasında bulundu.

Milletvekili Yıldız Konal Süslü ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, ‘Bugün il başkanlığımızın düzenlediği etkinlik kapsamında Esenyurtta önemli toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda program sonrasında seçim döneminde emekleri olan dostlarımı da ihmal etmeyerek kendilerini iş yerlerinde, derneklerinde, evlerinde ziyaret etmeye çalışıyorum. Büyük bir aile olmanın gerektirdiği güzellik bu. İş adamı Rasim Ekmekçi ve ilesi tarihi seçimde duruşlarını göstermiş ve başarımız için var güçleriyle çalışmışlardır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum’ diyerek ekmekçi ailesine müteşekkir olduğunu belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!