SON DAKİKA

En Son Nokta

REDPAİNT YEŞİLKENT’TE ŞAHİN KIRMIZI DÖNEMİ

Amatör 1.Küme ekiplerinden Redpaint Yeşilkent’te yeni kulüp başkanı Şahin Kırmızı oldu.

Bilgileri Kopyala
REDPAİNT YEŞİLKENT’TE ŞAHİN KIRMIZI DÖNEMİ
Kategori: SPOR - Bu haber 5.519 kez okundu.

Aynı zamanda Redpaint Yönetim Kurulu Başkanı olan Şahin Kırmızı’nın Redpaint Yeşilkentspor’u Süper Amatöre taşımak için bütçe hazırladığı kaydedildi. Kırmızı yaptığı açıklamada “Hedefimiz üst liglere çıkmak” diye konuştu.

Ensonnokta’ya önemli açıklamalarda bulunan Şahin Kırmızı, ‘Hedefimiz tabi ki önce üst liglere çıkmak ve sonrasında profesyonel lig. Bu anlamda ciddi bütçe ayırarak Avcılar’a ve bölgemize yakışan, centilmence ve sportmence mücadele eden harika bir takım kurmayı hedefliyoruz. Avcılar’ın spora özellikle futbola aç olduğunu düşünüyorum.

2022-2023 sezonu için hazırlıklarımıza başladık. Takımın başına getireceğimiz teknik ekip ve futbolcularla görüşmelerimiz başladı. Başkan yardımcılarımız Aytekin Yayla ve Mahir Yayla özveriyle çalışarak kulübün ihtiyaçları noktasında adımlar atıyor. Muhakkak ki her takımın hedefi var. Biz rakiplerimizden çok kendimizin ne yapacağına bakıyoruz. Biz sahaya çıkıp istediğimizi yaptıktan sonra rakiplerimizin ne yaptığı çok önemli değil. Tüm rakiplerimize şimdiden başarılar diliyorum. Kazasız, belasız, sakatsız bir sezon diliyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!