SON DAKİKA

En Son Nokta

Sahili İşgal Eden CHP’li: İmamoğlu’nun Yeğeni, Canan’ın Yardımcısı

Ekrem İmamoğlu’nun yeğeni ve aynı CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yardımcılığını yürüten Ufuk İnan’ın sahibi olduğu Beylikdüzü sahilindeki lüks restoran gündemin zirvesine oturdu. Mekanın İmar Kanunu’na aykırı şekilde yenilendiği iddia edildi.

Sahili İşgal Eden CHP’li: İmamoğlu’nun Yeğeni, Canan’ın Yardımcısı
Kategori: Genel - Bu haber 29.850 kez okundu.

Beylikdüzü’nde nakliye işleri ile uğraşan Ufuk İnan, dayısı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilmesinin ardından CHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı oldu.

Habere göre CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk İnan, akrabası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde Beylikdüzü sahilinin en güzel manzarasına sahip Kaptan-ı Derya adlı restoranı satın aldı. Aldığı küçük restoranı yıkan İnan lüks restoranı için inşaata başladı.

İMAR KANUNUNA AYKIRI

Arazinin büyük kısmı açık hava bahçesi olarak kullanılırken inşaattan sonra bütün alanın üzeri kapatılarak lüks restorana dönüştürüldü. İmar Kanununa göre kıyılarda yapılan yeme içme mekânları için bütün alanı kapatacak şekilde ve halkın denize erişimini tamamen kesecek şekilde imar ve ruhsat verilemiyor. Mekânda, CHP’nin toplu organizasyonları da gerçekleştiriyor.

Mekanın eski işletmecisi İskender Duriç: “Gürpınar Belde Belediyesi döneminde buranın kapalı bölümü için ruhsat almıştım. Yaşım ilerleyince devrettim. Kışın yangın çıktı. Arkadaşlar da yangından sonra tadilat yaptı. Ama biraz abartmışlar.” dedi.

Mekanın eski işletmecisinin oğlu Aytekin Duriç de 31 Mart seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi seçilmişti.

BU SEFER NE TEPKİ VERECEK?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un yasalara uygun olarak kiraladığı ve üzerine herhangi bir yapı inşa etmediği arsa için CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu CHP Üsküdar İlçe Başkanını görevlendirmiş, fotoğraflar paylaşmış ve “Devletin malını koruduk” açıklamasını yapmıştı.

İmamoğlu’nun kuzeni olan CHP İl başkan yardımcısının bu girişimine CHP İl başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ne tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.