SON DAKİKA

En Son Nokta

Salda Gölü, atlı jandarmaya emanet

TÜRKİYE’nin Maldivleri olarak bilinen Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nde güvenlik, atlı jandarma timleri tarafından sağlanacak.

Salda Gölü, atlı jandarmaya emanet
Kategori: FOTO GALERİ - Bu haber 22.251 kez okundu.

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndan iki binici astsubay ile asayiş eğitimi verilen ‘Feray’, ‘Şimşek’ ve ‘Dolunay’ adlı üç at, yaz boyunca Salda Gölü ve çevresinde görev yapacak. Atlı jandarma timi görev süreleri boyunca araçla girilmesi mümkün olmayan alanlar başta olmak üzere, piknik alanları ve parklarda emniyet ve asayişi sağlarken, doğa ve yaban hayatının korunması ve çevre koruma ile ilgili görevleri de ifa edecek.

Atlı jandarma timi eylül ayı sonunda görevini tamamlayarak Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı’na dönecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.