SON DAKİKA

En Son Nokta

Şampiyon Galatasaray, kupasını aldı

Galatasaray kulübü, Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarıyla birlikte 21. şampiyonluğunu kutladı.

Şampiyon Galatasaray, kupasını aldı
Kategori: SPOR - Bu haber 487 kez okundu.

KUPA TT STADI’NDA VERİLDİ

Dün akşam oynanan Göztepe maçında rakibini 1-0 yenen sarı-kırmızılı ekip mutlu sona ulaştı. Galatasaray, bu akşam TT Stadı’nda taraftarıyla şampiyonluğu kutlarken, kupasını da aldı.

Kupa futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim’in ellerinde havaya kalktı.

DEMİRÖREN TÖRENE GELMEDİ

Süper Lig’de şampiyon olan takıma kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı takdim eder. Ancak Galatasaray’a kupasını, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in oğlunun mezuniyet töreni için ABD’de olmasından dolayı TFF Başkanvekili Ali Dürüst verdi.

Soccer Football – Galatasaray Turkish Super League Trophy Presentation – Turk Telekom Arena, Istanbul, Turkey – May 20, 2018 Galatasaray players celebrate during the presentation REUTERS/Murad Sezer

Yıldırım Demirören daha önce Galatasaray’a 2011-12 sezonu lig kupası, 2013-2014 Süper Kupa, 2014-15 lig kupası ve Türkiye Kupası, 2015-16 Süper Kupa’yı vermişti.

2014’teki kupa seremonisinde Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Melo, Yıldırım Demirören’in elini sıkmamış ve bu olay günlerce gündemde kalmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.