SON DAKİKA

En Son Nokta

Samyelider Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir Anneler Günü’nü Kutladı

Samyelider Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘dünya var olduğundan bu yana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıkların annelerin baş tacı olduğunu’ belirtti.

Samyelider Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir Anneler Günü’nü Kutladı
Kategori: Genel - Bu haber 23.623 kez okundu.

Annelerin ailenin ve toplumun temeli olduğunu vurgulayan Bahattin Demir, “Geleceğimizin de teminatı olan, birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren eli öpülesi annelerimiz cennetle müjdelenmiştir. Annelerimize emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük mutluluktur. Annelerimizi sadece anneler gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.