SON DAKİKA

En Son Nokta

Sanatçı Tuluyhan Uğurlu’dan ağlayan Fazıl Say’a okkalı cevap!

Konseri iptal edildiğine ağlayan Fazıl Say’a tepki gösteren Sanatçı Tuluyhan Uğurlu “İnsanların inançlarına, bakan eşlerinin başörtüsüne, insanımızın dinledikleri müziklere kadar hakaret eden adamın, konseri iptal oldu diye bu kadar zırlamasına anlam veremiyorum” dedi ve ekledi: “Eve git Beethoven çalış, çalamıyorsun”

Sanatçı Tuluyhan Uğurlu’dan ağlayan Fazıl Say’a okkalı cevap!
Kategori: Genel - Bu haber 207 kez okundu.

Fazıl Say’ın 14 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yapılması planlanan konseri yapım şirketi tarafından iptal edildi. Say’ın bu karar sonrası sosyal medyadan ağlaması Piyanist ve Bestekar Tuluyhan Uğurlu’nun tepkisini çekti.

“ZIRLAMA, GİT EVİNE BEETHOVEN ÇALIŞ, ÇALAMIYORSUN”

Sosyal medya hesabından açıklamadan bulunan Tuluyhan Uğurlu”İnsanların inançlarına, bakan eşlerinin başörtüsüne, insanımızın dinledikleri müziklere kadar hakaret eden adamın, konseri iptal oldu diye bu kadar zırlamasına anlam veremiyorum. Benim kaç tane konserim iptal oldu, ertelendi. Hiç zırlamadım. Eve git Beethoven çalış, çalamıyorsun” sözleriyle tepki gösterdi.

“MİLLETLE UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇİN”

Tuluyhan Uğurlu daha sonra attığı twitinde ise şu ifadelerde bulundu:

“Bizim milletimiz belki ALİM değildir ama ARİFTİR. Sanatçı geçinen zırtapozlar, Bulgar sirkinde kadro bulamayacak çapsızlıktaki tiyatrocu bozuntuları, 4 sayamayan sağır kulak değnekçiler, mandalara rahmet okutacak sesleriyle şarkıcı geçinenler…. bu milletle uğraşmaktan vazgeçin”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.