SON DAKİKA

En Son Nokta

SARIKAMIŞLILAR İFTAR SOFRASINDA AK PARTİ BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ’YÜ AĞIRLADI

AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Cemalettin Solmaz’ın organize ettiği iftar yemeğinde Sarıkamışlılar AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü ağırladı.

Bilgileri Kopyala
SARIKAMIŞLILAR İFTAR SOFRASINDA AK PARTİ BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ’YÜ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 66.165 kez okundu.

Mübarek Ramazan Aynın gelmesiyle birlikte siyasiler dernek yönetimleriyle buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Solmaz belediye başkan adayı Hamit Öncü, ilçe başkanı Harun Özer, belediye meclis üyesi arkadaşlarını, hemşerilerini ve dernek yönetimini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

CEMALETTİN SOLMAZ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLALIM

İftar yemeğinde bir konuşma yapan AK Parti belediye meclis üyesi adayı Cemalettin Solmaz, ‘Güzelliklerle dolu bir Ramazan ayına daha girdik. Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayında programı yoğun olmasına rağmen iftar sofrasını bizlerle paylaşan Belediye Başkan Adayımız Hamit Öncü ve ilçe başkanımız Harun Özer başta olmak üzere meclis üyesi arkadaşlarıma, hemşerilerime, dernek yönetimimize teşekkür ederim. Hamit Öncü başkanımızla birlikte önemli bir yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Ramazan’da sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Hepimizin, Ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden kutluyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi.

HAMİT ÖNCÜ: RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN

Cemalettin Solmaz’a ve Sarıkamışlılara iftar sofralarında kendilerini ağırladığı için teşekkür eden AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü, ‘Bizi bu Ramazan’a da kazasız belasız kavuştursan Rabbimize şükürler olsun. Allah (c.c) tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları ve kıldığınız namazları kabul etsin. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın. Malum 31 Mart’ta bir seçim var. İftar sofralarında siyaset yapmak doğru değil. Ama ben biliyorum ki Sarıkamışlılar bizlerin yanında. Sizlerin içerisinden gelen Cemalettin Solmaz, Harika Öztürk, Togay Çoban, Erdoğan Akan, Barış Rençber gibi arkadaşlarımızla yola çıktık. Hepimizin, Ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” diyerek memnuniyetini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!