SON DAKİKA

En Son Nokta

ŞEHİT LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN SANCAĞINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Esenyurt ilçe başkanlığına atanan genç iş adamı Murat Erdinç Gür kurduğu yeni yönetimi tanıttı. Gür gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada Esenyurt’ta Cumhur İttifakının başarısı için var güçleriyle çabalayacaklarını belirtti.

ŞEHİT LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN SANCAĞINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 14.410 kez okundu.

Cadde Cafe Restaurantta gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin yanı sıra partiye yeni üye olan bazı önemli isimlerde katıldı.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SAHAYA İNDİ

Kurduğu yeni yönetimi basın mensuplarına tanıdan Murat Erdinç Gür, hedeflerini ve çalışmalarını da şöyle sıraladı.

Gür, ‘Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Dursun Çağlayan’ın tavsiyesi, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’’nin olurlarıyla Esenyurt İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’dan emanet aldığımız, dürüst siyaseti ilke edinmiş bu kutlu siyasi hareketin Esenyurt İlçe Başkanlığı olarak halkımıza hizmet etmeye insanlarımızın sesi olmaya talip olduğumuzu söylemek isteriz.

Esenyurt’un demografik ve etnik yapısını, akil insanlarını, sivil toplum örgütlerini, esnafını, iş yaşamını, kamu yöneticilerini biliyor yakından tanıyoruz ve takip ediyoruz.

Esenyurt’un başta göç, ekonomi, konut, mülteci, sağlık ve eğitim alanlarında ki sorunlarını da iyi biliyoruz. Fikir ve düşünce önerilerimizin dikkate alınması noktasında da ısrarcı olacağımızı belirtmek isteriz.

Kısa sürede gerçekleştireceğimiz kongremiz sonrasında teşkilatımızın Esenyurt’ta faaliyetlerine başlayacağız. Önceliğimiz, 43 mahallemizde görevlendireceğimiz arkadaşlarımız ile halkımızın bizlerle iletişimini kolaylaştırmak olacaktır.

ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KARARIMIZ CUMHUR İTTİFAKIDIR

“Cumhurla Birlikte Kazanacağız” sloganıyla Genel Seçimlere hazırlıklarımız Genel Merkez ve İl Başkanlığımız nezdinde inançlı bir şekilde, tüm hızıyla devam ediyor ve edecektir de inşallah.

Adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kararımız Cumhur İttifakıdır.

Eleştiri kapılarını açmamız gerektiğini, farklılıklarımızı bir kenara bırakarak dil, din, ırk, renk gözetmeksizin bu şehirde yaşayan insanlarımıza daha fazla nasıl faydalı olabilir, hayatlarını bir nebzede olsa daha yaşanabilir hale getirmenin yolları hakkında fikirlerimizi dile getirebilmeliyiz ve getireceğiz.

Hangi fikirden olursak olalım doğru, dürüst, güzel olan her şey de hem fikir olabileceğimizi göstermemiz gerek.

Şehrimizde ki tüm siyasi etkenlere ricamız şudur; düşünce ve fikirlerimize saygılı davranmayı ilke edinmeliyiz.

Kuruluş sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma, STK temsilcilerine, şehrimizin kıymetli büyüklerine, iş insanlarına ve teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Esenyurt’lu hemşerilerimi Şehit Lider Muhsin YAZICIOGLU’nun kurucusu olduğu, dava arkadaşı ve emaneti omuzlayan Mustafa DESTİCİ’nin Genel Başkanlığını yaptığı Büyük Birlik Partisine davet ediyorum.

Siyasi siyasal siyasetçi kavramlarının ne kadar kirletilmiş ne kadar yıpratılmış olduğunun bilincin de olarak  yeni insanlara gençlere gençlerimize  yol açın yada açalım  eyer gelecek gelecek de yaşayacaklara emanet edilmez ise geçmişte kalmaya mahkumdur .

Sözlerime son verirken herkesi saygıyla, sevgiyle selamlıyor sizleri Allah’a emanet ediyorum Rabbim mahcup etmesin’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.