SON DAKİKA

En Son Nokta

Menajerler açıkladı! Fenerbahçeli Arda Güler 100 milyon pound eder mi?

Oynadığı futbolla 16 yaşında dünya devlerini peşine takan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, 100 milyon Pound eder mi? Bu sorunun cevabını futbol menajerleri verdi. İşte detaylar…

Bilgileri Kopyala
Menajerler açıkladı! Fenerbahçeli Arda Güler 100 milyon pound eder mi?
Kategori: Genel - Bu haber 6.389 kez okundu.
Fenerbahçe’nin 16 yaşında dünya futbol vitrinine çıkardığı, 1 sene içinde tüm ünlü menajerlerin takibe aldığı, otoritelerin dev takımlarda oynayacağı şeklinde görüş belirttiği Arda Güler daha sezon başlamadan 2022-23’e damga vuracağının sinyallerini vermeye başladı.

Hull City maçına damga vurdu

Sarı lacivertlilerin Hull City ile oynadığı hazırlık maçında 61. dakikada oyuna dahil olan genç futbolcu girer girmez takıma hareket getirirken 87. dakikada nefis frikik golüyle kilidi açtı. 2. golde de soldan topu içeri çevirerek önemli bir katkıda bulundu.

Arda 100 milyon pound eder mi?

Ceylan Çalışkan: Milli Takım ve Avrupa’da kendisini göstermesi lazım

Bir futbolcunun büyük paralar etmesi için büyük kulüplerde oynaması lazım. Bizim kulüplerden yetişen oyuncuların, sözü edilen o rakamlara Avrupa’nın büyük takımlarına gitmesi çok zor. Ama her şeyden önce Arda Güler’i bir rahat bıraksınlar; 1-2 sezon rahatça futbolunu oynasın, yeteneklerini sergilesin. Özellikle milli takımda ve Avrupa kupalarında kendisinden beklenenleri yaparsa, o rakamları konuşabiliriz. Şu anda Arda Güler’e yapılacak en büyük iyilik onu 1-2 sene rahat bırakmak olur. Büyük bir yetenek ama birdenbire üzerine fazla yük bindirmemek lazım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!