SON DAKİKA

En Son Nokta

SEYİTHAN İZSİZ: EKREM İMAMOĞLU’NUN VAATLERİNİN HİÇ BİRİ GERÇEKÇİ DEĞİL

AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nu adeta topa tuttu. İmamoğlu’nun belediye başkanlığından bu yana verdiği sözleri yerine getiremediğini belirten İzsiz, diliyorsa istediği moderatörlerle istediği kanalda tartışmaya hazırım açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
SEYİTHAN İZSİZ: EKREM İMAMOĞLU’NUN VAATLERİNİN HİÇ BİRİ GERÇEKÇİ DEĞİL
Kategori: Genel - Bu haber 99.376 kez okundu.

Büyükçekmece AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği, programa katılan milletvekili Seyithan İzsiz İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nu adeta topa tuttu. İmamoğlu ile Beylikdüzü’nde birlikte siyaset yaptığını dile getiren İzsiz, ‘o dönemde, bugünde hayali vaatler vererek hem Beylikdüzü halkını hem de İstanbulluları kandırmaya devam ediyor’ açıklaması yaptı.

Seyithan İzsiz açıklamasının devamında, ‘Ekrem İmamoğlu ile Beylikdüzü’nde birlikte çalıştık. O dönemlerde boyundan büyük ve hayali vaatlerde bulunuyordu. Bizlerde sürekli kendisini eleştiriyorduk. Zaman bizi ve eleştirilerimizi haklı çıkardı. 2017 yılında Beylikdüzü’ne metro getireceğinin sözünü verdi. Seçim kampanyasında da bunu kullandı. Her yeri billboardlarla donattı. İncirliden-Beylikdüzü’ne metro getireceğini varsayarsak 30 kilometre demek. O gün ki 1 kilometre metronun maliyeti 50 milyon dolardı. 30 kilometreyi hesaplarsak 1,5 milyar dolar yapar. Beylikdüzü Belediyesi’nin bütçesi ile bunu nasıl gerçekleştirecektiniz? Sorarım E-5 sizin değilken bunu nasıl gerçekleştirecektiniz? Projeyi Ulaştırma Bakanlığı yada İBB ile yapacağız deseydiniz biz de sizi alkışlardık. Ama siz popülist bir siyaset uygulamak adına ne yapıyorsunuz sadece ama sadece algı yönetimi gerçekleştiriyorsunuz.

O dönem vaatlerinizden biri de Beylikdüzü’ne 5 tane giriş verecektiniz. Bugün İBB başkanısınız. Hani nerede? Verdiğini bir yeni giriş yok. Ayrıca E-5 sizin değil. E-5 ile alakalı neden taahhütte bulunuyorsunuz? Neden Beylikdüzü ve İstanbul halkını kandırıyorsunuz?

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN SİZİ MUHATAP ALMAZ

Bu arkadaş utanmadan, arlanmadan, sıkılmadan zavallı aklıyla bugün Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı muhatap alarak ‘İncirliden-Beylikdüzü’ne metro gelecekti Sayın Cumhurbaşkanı 6 defadır engelliyor ve imzalamıyor’ diyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir çalışma arkadaşı olarak Sayın İmamoğlu ilk defa bu program aracılığı ile sizi davet ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımızı muhatap almak sizin haddinize değil. Sizin muhatabınız benim. İstanbul milletvekiliyim. Beylikdüzü’nde sizinle siyaset yapan biriydim. Dilerseniz dilediğiniz ekranda, programda, dilediğiniz moderatörlar eşliğinde Beylikdüzü’nü ve İstanbul’u konuşmaya hazırım. Hodri meydan’ diyerek İBB başkanı İmamoğlu’nu düelloya davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!