SON DAKİKA

En Son Nokta

SIRAÇ SUSUZ: ESENYURT BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ İLE BU İLÇE YENİDEN KURULURDU

Esenyurt Belediyesi’nin dört buçuk yıldır özellikle mali açıdan kötü yönetildiğini belirten AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Sıraç Susuz, ‘belediyenin dört buçuk yıllık bütçesi ile bu ilçe yeniden inşa edilirdi’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
SIRAÇ SUSUZ: ESENYURT BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ İLE BU İLÇE YENİDEN KURULURDU
Kategori: Genel - Bu haber 89.738 kez okundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sadece hizmet anlamında değil mali anlamda da belediyeyi sıkıntıya soktuğunu belirten belediye başkan aday adayı Sıraç Susuz, ‘CHP’li başkan ve yönetimi kimseyi kandırmasın. Bu kent 4,5 yıldır sağlıklı hizmet alamadı. Hizmet alamadığı gibi Türkiye’nin en büyük bütçesine sahip olan ilçesi Esenyurt Belediyesi’nde borç miktarı artı.

4,5 YILDA BİR ŞEHİR YENİDEN İMAR EDİLİRDİ

Devasa bütçe ile yönetilen Esenyurt’ta halkın yalan vaatlere karnı artık tok. Kimse kimseyi kandırmasın. Kimsenin bahanelere sığınmasının bir anlamı yok. 4,5 yıldır belediye başkanısın. 4,5 yılda bir şehir yeniden imar edilirdi. Tatile gidin diye halk sizi seçmedi halkın ve kentinizin problemlerini çözmeniz için halk sizi tercih etti.

EN BÜYÜK ASLAN PAYI ESENYURT’UN

Esenyurt nüfus anlamında Türkiye’nin en büyük ilçesi. Doğal olarak Esenyurt nüfusuna göre bütçeden en fazla payı alan ilçe belediyesi. Maalesef gelin görün ki belediyenin 4,5 yıllık süreçte kayda değer bir projesi yok.

2024 yılı belediye bütçelerine bakıldığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 213 milyar 500 milyonluk bütçesinin ilçeler bazında aslan payını Esenyurt belediyesi almış gözüküyor.

Bu bütçenin yüksek oluşu vatandaşa aynı oranda hizmet olarak geri döndü anlamına gelmesin. 2024 yılı bütçesi 8 milyar 370 milyon olan Esenyurt belediyesi acaba kaç tane konser, kaç tane söyleşi, kaç tane güzellik yarışması, ya da kaç tane vaadini gerçekleştiremediği projeye aktaracak bu paraları.

BİZ, ESENYURT İLE BİRLİKTE İSTANBUL’U DA KAZANACAĞIZ

Esenyurt ile birlikte İstanbul’u kazanma hayali ile yola çıktığını belirten Avukat Sıraç Susuz, ‘Bahsettiğimiz devasa bütçe ile bu kentin sorunlarını kısa sürede çözecek projeler hazırladık. Bu bütçe ile bozuk yolları, unutulmuş mağdurları, kilitlenen trafiği hizmet bekleyen Esenyurt halkını beklediği hizmetlerle buluşturacağız.

Gençlerin huzurla gezdiği, annelerimizin çocuklarını güvenli bir şekilde sokakta parkta oynattığı güvenli bir ilçe yaratacağız.

Eğitimde problem yaşamayan, ulaşımda gitmek istediği yere kısa sürede giden bir ilçe olacak Esenyurt.

Esenyurt’ta çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Mevcut belediye yönetimi ‘öyle bir kazanacağız ki kazananlar hep bizden yana olacak’ algısıyla yandaş bir yönetim ve hizmet politikası izledi. Oysaki bizler il başkanımız Sayın Osman Nuri KABAKTEPE başkanımızın dediği gibi “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ KİMSE KAYBETMEYECEK” anlayışı ile yola çıktık.

Bizim derdimiz de sevdamız da ESENYURT, bunu tüm hemşerilerimiz böyle bilsin.

Kısacası bize güvenen, AK Partiye inanan Esenyurt halkını devasa projeler ile buluşturmaya hazırız’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!