SON DAKİKA

En Son Nokta

SIRAÇ SUSUZ: HER DAİM YANINIZDAYIM

Bölgemizin tanınmış Avukatlarından biri olan Sıraç Susuz yeni açtığı Hukuk Bürosu’nda gazetecileri ağırladı. Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çeken Susuz her daim her dava da yanlarında olduğunun mesajını verdi.

Bilgileri Kopyala
SIRAÇ SUSUZ: HER DAİM YANINIZDAYIM
Kategori: Genel - Bu haber 79.853 kez okundu.

Bölgemizin tanınmış avukatlarından biri olan ve aynı zamanda AK Parti Esenyurt İlçe Yönetim görevinde bulunan Sıraç Susuz kahvaltı programında bölgemizin saygın gazetecilerini ağırladı.

Samimi geçen kahvaltıda gazetecilik mesleğinin sorunlarına dikkat çeken Susuz, ‘Benimde gazeteci müvekkillerim var. Nasıl zorluklardan geçtiğinizi biliyorum. Üzerime ne düşüyorsa her daim yapmaya hazırım. Özellikle Esenyurtta ki meslektaşlarınız ne zaman ararlarsa yardımcı olmaya katkı sunmaya çalıştım. Bugün yeni ofisimde sizlerle olmak benim için gurur verici. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ açıklamasında bulundu.

Gazetecilerin ısrarla ‘siyasette hedefiniz var mı, yaklaşan bir seçim var ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna muhatap olan Sıraç Susuz, ‘Bu konuda henüz bir yere adaylığım söz konusu değildir. Böyle bir kararım olduğunda en doğrusu ilçe başkanımla istişare etmektir. İlçe başkanım Sayın Harun Özer yokken siyasi mesele konuşmak benim teşkilat adabıma uygun düşmez.

Harun Özer benim için değerli bir insandır, önce abimdir sonra ilçe başkanımdır. Ona danışmadan, onunla istişare etmeden bir yola çıkmayı ve açıklamada bulunmayı doğru bulmuyorum’ dedi.

Özellikle toplumsal meselelere ulusal basından daha fazla eğilen yerel basın emekçilerinin de hukuk bilgisinin ve ihtiyaç halinde hukukçularla hareket etmeleri gerektiğinin önemine vurgu yapan Sıraç Susuz, avukat arkadaşlarıyla yerel medyaya sahip çıkmaya hazır olduklarını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!