SON DAKİKA

En Son Nokta

SIRAÇ SUSUZ PROJELERİNİ MUHTARLARLA PAYLAŞTI

Esenyurt AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Kızılay Esenyurt Şubesi Başkan Vekili Avukat Sıraç Susuz belediye başkan aday adaylığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son zamanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan Susuz iş yerinde ağırladığı muhtarlarla planladığı bazı projeleri paylaşırken özverili çalışmalarından dolayı muhtarları takdir ettiğini belirtti.

Bilgileri Kopyala
SIRAÇ SUSUZ PROJELERİNİ MUHTARLARLA PAYLAŞTI
Kategori: Genel - Bu haber 58.212 kez okundu.

Gerçekleştirdiği çalışmalar ve görüşmelerle dikkat çeken, adından başarıyla söz ettiren AK Parti Esenyurt ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Kızılay Esenyurt Şubesi Başkan Vekilli belediye başkan aday adayı Avukat Sıraç Susuz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti’de yıllardır emek veren ve her platformda Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının temsilcilerinden biri olmanın kendisine gurur verdiğini belirten Susuz, iş yerinde Esenyurt Mahalle Muhtarlarını ağırladı.

AK PARTİ OLARAK MUHTARLARI ÖNEMSİYORUZ

Bu dönem kendisi ile birlikte muhtarların birleştirici bir misyon üstlenmesinin çok değerli olduğunu ve Türkiye’de depremle birlikte birçok sıkıntının yaşandığını anımsatan Susuz, “sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz” sözünü hatırlatarak, “Biz hepimiz bu sıkıntılı dönemde bunlarla mücadele etmeyi, başa çıkmayı öğrendik. Çok şey öğrendik. Bundan sonrası çok daha parlak, aydınlık olacak. Çünkü bu dönemde seçilmişlerin ne kadar kıymetli olduğunu gördük. Demokrasinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Biz başından beri muhtarlara değer veriyormuş gibi yapmıyoruz. Gerçekten AK Parti olarak muhtarlara büyük önem veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarımızı her daim el üstünde tutuyor. Birçok konuşmasında ve buluşmada bunu açıkça gördük’

‘KAPISI İLK ÇALINAN MUHTARLARIMIZDIR’

Gerçekleşen buluşmada muhtarlara verdiği öneme dikkat çeken Avukat Sıraç Susuz “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikârdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla yürüttükleri fedakârca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan maddi ve manevi iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir. Milletimizin tercihine, teveccühüne ve itimadına mazhar olmak rütbelerin en büyüğü olduğu bilinciyle, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, son derece önemli bir unvan taşımakta olup, aynı zamanda bir o kadar da ulvi bir görevi üstlenmektedirler. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ederken Esenyurt’a sunduğunuz katkıdan dolayı tebrik ediyorum’ diyerek muhtarlık müessesine verdiği değeri gösterdi. 

AHMET KUZGUN TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Avukat Sıraç Susuz’a daveti ve muhtarlara verdiği değerden dolayı teşekkür eden Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun, ‘Öncelikle şunu ifade edeyim. Sıraç kardeşimize muhtarlara verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum. Genç yaşında medeni cesaret göstererek Esenyurt gibi önemli ama bir o kadarda devasa ilçeyi yönetmeye talip olmuş. Kendisini ve ailesini yakinen tanıyan biri olarak çıktığı yolda başarılar diliyorum. Dilerim talip olduğu adaylığı alır. Esenyurt’un acil ihtiyaçlarını kısa sürede hayata getireceğine inanıyorum’ diyerek davetten dolayı Sıraç Susuz’a teşekkür etti.

Ziyarete katılan birçok mahalle muhtarı Sıraç Susuz’la alakalı iyi niyet mesajı verirken sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda çıktığı yolda başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!