SON DAKİKA

En Son Nokta

Son Dakika… ABD’de gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi

ABD’nin Annapolis kentinde gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 4 kişinin öldüğü, 22 kişinin de yaralandığı bildiriliyor. Gelen son dakika bilgilerine göre; saldırganın yakalandığı, gazete binasında ise arama yapıldığı öğrenildi.

Bilgileri Kopyala
Son Dakika… ABD’de gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi
Kategori: Genel - Bu haber 164 kez okundu.

ABD’nin Maryland eyaletinde yerel bir gazeteye bir kişinin düzenlediği silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi. Amerikan medyası en az 4 kişinin hayatını kaybettiğini iddia etti.

Başkent Washington’a 1 saatlik mesafede yer alan Annapolis kentinde faaliyet gösteren Capital Gazette adlı yerel bir gazetede silahlı saldırı meydana geldi.

Saldırıyla ilgili polis yetkilileri henüz resmi bir açıklama yapmazken, Amerikan medyasına yansıyan haberlerde gazete binasına giren silahlı saldırganın çok sayıda kişiyi vurduğu bildirildi.

CBS News kanalına konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen iki polis yetkilisinin, saldırıda en az 4 kişinin öldüğünü söylediği palacebet giriş belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!