SON DAKİKA

En Son Nokta

SONUNA KADAR HAMİT ÖNCÜ’NÜN YANINDAYIZ

AK Parti Esenyurt Teşkilat Başkanı Evren Özdemir uzun yıllardır AK Partiye hizmet veren Kars, Ardahan ve Iğdır’lı belediye meclis üyelerini, adaylarını ve partinin önde gelen isimlerini akşam yemeğinde bir araya getirdi. Gerçekleşen toplantıda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde adayları Hamit Öncü’yü başkan yapabilmek için gece gündüz çalışma kararı alındı.

Bilgileri Kopyala
SONUNA KADAR HAMİT ÖNCÜ’NÜN YANINDAYIZ
Kategori: Genel - Bu haber 66.430 kez okundu.

AK Parti Esenyurt teşkilat başkanı Evren Özdemir Kars, Ardahan ve Iğdır’lı meclis üyesi adaylarını, aday adaylarını, önde gelen isimlerini ve partililerine uzun bir süredir hizmet eden hemşerilerini akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Yemeğe belediye meclis üyesi adayları Togay Çoban, Cemalettin Solmaz, Harika Yıldırım, Barış Rençber ve Erdoğan Akan’ın yanı sıra uzun yıllardır partiye hizmet veren meclis üyeleri Duygu Koç Şimdi, Aytaç Özer, yönetim kurulu üyesi Oğuz Demirci ve Meryem Ensari, Ender Aslan, Tayfun Öztürk, Yılmaz Şen, Çiçek Karakoç, Derviş Demir; İlhan Sural, İsmail Çifci, Nevilay Yılmaz, Songül Yılmaz, Faruk Ager, Özgüç Aktürk, Cansever Korkmaz, Cemal Morkoç, Tuncer Çelik, Onur Doğanay, Hüseyin Temel ve Yavuz Tan gibi isimlerde katıldı.

EVREN ÖZDEMİR: ESENYURT BELEDİYESİNE AK PARTİ BAYRAĞINI DİKMELİYİZ

Yemekte bir konuşma yapan ve katılımlarından dolayı tüm hemşerilerine teşekkür eden AK Parti Teşkilat Başkanı Evren Özdemir, birlik ve beraberlik mesajı verirken, ‘Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız 31 Mart seçimlerinde Esenyurt Belediyesine AK Parti bayrağını yeniden dikmek. Bu doğrultuda siz değerli hemşerilerimden beklentim dün olduğu gibi bugünde sahada birlik ve beraberlik içerisinde adayımız Sayın Hamit Öncü’ye sahip çıkmanız. Gerçekten tarihi bir süreçten geçiyoruz. Karşı cenahın kabul edilemeyecek hamlelerini görüyorsunuz. Hep birlikte bir bütün olarak adayımız Hamit Öncü ve ilçe başkanımız Harun Özer’in arkasında durmaya devam edelim. Meclis üyesi listesinde bir birinden değerli isimler var. Bizlerin bu saatten sonra üzerine düşen onlarla birlikte hareket etmek ve yanlarında olmak. Rabbim inşallah bu azmimizi ve çalışmamızı zaferle muvaffak kılacaktır’ diyerek sözlerini tamamladı.

Yemekte söz alan Kars, Ardahan, Iğdır yöresinin önemli isimleri Togay Çoban, Aytaç Özer, Yılmaz Şen, Duygu Koç Şimdi, Ender Aslan, İsmail Çifci ve Özgüç Aktürk gibi isimler bugüne kadar varsa kırgınlık rafa kaldırılması gerektiğini, 31 Mart seçimlerinin kazanılması, Hamit Öncü’nün Esenyurt’un yeni belediye başkanı olması adına var güçleriyle çabalamaları gerektiğine değinerek birlik ve beraberlik mesajı verdi…

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!