SON DAKİKA

En Son Nokta

Sultangazi Ağrılılar Derneği’nden paylaşmaya ve kardeşliğe davet

Sultangazi ilçesinin önemli sivil toplum kuruluşu Ağrılılar Derneği başarılı çalışmalarının yanı sıra toplumsal faaliyetleri ile de dikkat çekiyor.

Sultangazi Ağrılılar Derneği’nden paylaşmaya ve kardeşliğe davet
Kategori: Genel - Bu haber 14.624 kez okundu.

Sultangazi’nin sivil toplum kuruluşlarından olan Ağrılılar Derneği yönetimi pandemi sürecinde yaptığı yardım çalışmalarına devam ediyor.

Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı Umut Öztürk “Dünya genelinde pandemi sebebiyle zorlu günlerden geçiyoruz. Devletimiz, Belediyemiz hassasiyetle vatandaşlarımıza yardımlarını sürdürürken, bizler de komşuluk ve sivil toplum kuruluşu olma sorumluluğunda hazırladığımız erzaklarımızı ihtiyaç sahibi hemşeri ve komşularımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Tüm Dernek ve vakıflara kardeşçe çağrımız hepimiz bu dönemde daha fazla ekmeğimizi soframızı paylaşalım. Hepimiz iyi niyetle birbirimizden yanında olursak bugünler de geçecek inşallah. Yüce ALLAH yardımcımız olsun” ifadelerinde bulundu.

Toplum olarak zor günler geçirdiğimiz bu süreçte Sultangazi Ağrılılar Derneği ve yönetiminin yaptığı çalışma toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.