SON DAKİKA

En Son Nokta

TURAN HANÇERLİ’NİN SÖYLEDİKLERİ DOĞRU ÇIKMADI..!

Avcılar Esnaf Derneği’nin düzenlediği programda yaptığı siyasi konuşma ile tepkileri üzerine çeken Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Avcılar’ın girişinde ki Ahmet Tükenmez Cami ve Müftülük Binası’nın kendilerine ait olduğunu iddia etmişti. Hançerli’nin bu iddiası doğru çıkmadı.

TURAN HANÇERLİ’NİN SÖYLEDİKLERİ DOĞRU ÇIKMADI..!
Kategori: ADLİYE - Bu haber 12.106 kez okundu.

Avcılar Esnaf Derneği’nin düzenlediği Ahilik programında siyasi konuşma yapınca tepkileri üzerine çeken Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin iddialarının da doğru olmadığı kısa sürede ortaya çıktı.

Konuşmasının bir bölümünde Avcılar’ın girişinde bulunan Ahmet Tükenmez Cami ve Müftülük Binası’nın bulunduğu arsanın kendilerine ait olduğunu belirten Hançerli’nin bu iddiasının doğru olmadığı anlaşıldı.

2017’DE DİYANETE, ŞİMDİDE HAZİNEYE DEVREDİLDİ

AK Partili yetkililerle yaptığım görüşmede neticesinde Turan Hançerli’nin iddialarının hiç birinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Ahmet Tükenmez Cami ve Müftülük aynı parselde bulunuyor. Parsel numarası 18116. İBB meclisi, rahmetli Kadir Topbaş döneminde yani 2017 yılında meclis kararıyla burayı 25 yıllığına diyanete tahsis etmiş.

18116 parselde bulunan bu yerlerin güncel durumu ise geçtiğimiz hafta İBB meclisinde tam anlamıyla karara bağlandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü İBB meclisinde yapılan oturumda bu yer TRAMPA yapılarak Hazineye devredildi. Belediye Başkanı Turan Hançerli bu oturuma katılmadı. AK Partililerden konuyla alakalı randevu talep eden Hançerli randevu programına da uymadı.

Trampa ile hazineye devredilen bu yer karşılığında İBB’nin talep ettiği bir başka arazi hazine tarafından kendilerine verilecek.

ÖZEL HABER: MEHMET EMİN BEYAZ

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.