SON DAKİKA

En Son Nokta

Ünlü Şarkıcı Cannes Partisinde Mücevher Tasarımcısı İş Adamının Kucağına Oturdu

Cannes Film Festivali’nin geleneksel partisinde ünlü iş adamı Fawaz Gruos’un kucağına oturan şarkıcı Nicole Scherzinger, geceye damgasını vurdu.

Ünlü Şarkıcı Cannes Partisinde Mücevher Tasarımcısı İş Adamının Kucağına Oturdu
Kategori: DÜNYA - Bu haber 4.903 kez okundu.

39 yaşındaki şarkıcı Nicole Scherzinger, Cannes Film Festivali partisinde mücevher tasarımcısı Fawaz Gruos’un kucağına oturdu. O anlar görenlerin ağızlarını açık bıraktı.

GECENİN BEĞENİLENLERİNDEN OLDU

65 yaşındaki ünlü zenginin kucağında pozlar veren eski Pussycat Dolls solisti, daha sonra ise Paris Hilton’un yanağına oldukça iştahlı bir öpücük kondurdu. Siyah dantel elbisesi giyen Nicole, gecenin en beğenilenleri arasında yer aldı.

Fransız kasabası Villa des Oliviers’te düzenlenen geleneksel partide sahneye çıkan Scherzinger, ünlü Bulgar tenisçi Grigor Dmitrov ile birlikte.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.