SON DAKİKA

En Son Nokta

VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMAYAN BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇTİ

2019 yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık üç buçuk sene geçti. Büyük bir destekle seçilen ve Esenyurt’u ‘Umudun Şehri’ yapacağını iddia eden Başkan Kemal Deniz Bozkurt gecen sürede Esenyurtluları hayal kırıklığına uğrattı.

Bilgileri Kopyala
VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMAYAN BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇTİ
Kategori: Genel - Bu haber 16.258 kez okundu.

2019 yılında Esenyurt’ta gerçekleşen seçimlerde mutlu sona ulaşan CHP adayı Kemal Deniz Bozkurt göreve büyük umutlarla başlamıştı.

Seçim döneminde sansasyonel projelerden bahseden Kemal Deniz Bozkurt bugüne kadar bu projelerin hiç birini gerçekleştiremeyerek adeta tarihe ‘Verdiği Sözleri Yerine Getiremeyen Başkan’ olarak geçti.

NE VAATLER VERDİ HANGİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Arşivlere baktığımızda Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un Esenyurtlulara seçimde BOLCA vaatte bulunduğu ortaya çıktı.

BUNLARDAN BAZILARI, Okul yapımı, lise kampüsü projesi, üniversite öğrencilerine burs, yurt ve staj imkanı, uyuşturucu problemini çözme, rehabilitasyon merkezi, uyuşturucuya bulaşmış olanlara tıbbi ve psikolojik destek sağlanması, yeşil vadi projesi, ağaç dikimleri ve park projeleri, eğitim ve araştırma hastanesi yapımı için girişimde bulunacağı vaadi, engelli ve yürüyemeyecek olan yaşlıların tedavilerini evde takip eden bir gezici ekibin oluşturulması, kardeşlik merkezi, trafik sorununun çözümü, her mahalleye kreş gibi SÖZLERDİ.

Seçimim üzerinden yaklaşık 4 yıl geçmesine rağmen Kemal Deniz Bozkurt’un bu sözlerin büyük bir bölümünü tutmadığı ve projeleri hayata geçir(e)mediği görüldü. Seçimde kendisine destek verenleri hayal kırıklığına uğratan Bozkurt’a güvenin gittikçe azaldığı da iddialar arasında.

AŞ EVİNİ YAPACAĞIM DEDİ SÖZÜNDE DURMADI

Kemal Deniz Bozkurt Diyanet Vakfı tarafından Yıldız Cami altının kiraya verilmesi mevzusunda devletin polisi ile zabıtasını karşı karşıya getirmiş, daha sonra kamuoyuna yaptığı açıklamada buraya AŞ EVİ yapacağı müjdesi vermişti. Ajans çalışması ile kamuoyunu yanıltan Bozkurt yaklaşık 6 aydır Yıldız Cami altına bırakın AŞ EVİ yapmayı bir ÇİVİ dahi çakmadı.

LİSE KAMPÜS PROJESİ NE OLDU?

2 yıl boyunca Üniversiteye tahsis edilen araziyi bahane ederek M A Ğ D U R edebiyatı yapan başkan Kemal Deniz Bozkurt araziyi mahkeme kararıyla ve mecliste oy birliğiyle yaklaşık 1,5 yıl önce yeniden belediyeye kazandırmıştı. Bu zaman sürecinin üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen başkan Bozkurt, LİSE KAMPÜSÜ projesini gerçekleştirmedi. Bırakın gerçekleştirmeyi projenin ihalesini bile yapamadığı meclis tartışmalarında ortaya çıktı.

KÜLTÜR EVLERİNİ GÜVENLİ YERDE DEĞİL DİYE KAPATTI

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt SİNOP ve VAN Kültür Evlerine baskın yaparak ‘Tehlike arz ediyor. Burada Dere Islah çalışması yapacağım. Buraları size açtırmam’ açıklaması yapmıştı. Bozkurt’un açıklamalarının ardından REST çeken Vanlılar kültür evlerini büyük bir törenle hizmete açtı. Daha sonra ise hem Van Kültür Evi hem de Sinop Kültür Evleri kapatıldı.

İki dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin Kültür Evlerinin açılmasında ısrar etmeleri, kültür evlerine belediye başkanını ve CHP’yi kınayan afişler asmaları sonrasında Bir GECE yarısı belediye başkan yardımcıları dernek binalarını basmış dernek yöneticileriyle aralarında büyük arbede yaşanmıştı.

Yaşanan bu olayların üzerinden yaklaşık 15 ay geçti. ‘Ben buraya tehlike arz ediyor, dere ıslah çalışması yapacağım’ diyen Kemal Deniz Bozkurt verdiği diğer sözlerde olduğu gibi bu sözünü de tutmadı. Orada bir çalışma yapmadı. O bölgeye bahsettiği projeyi yapmadığı gibi başta Van ve Sinop Kültür Evlerini açmadı, aynı proje içerisinde bulunan diğer kültür evlerini tamamlayıp derneklere tahsislerini gerçekleştirmedi.

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!