SON DAKİKA

En Son Nokta

YALANLAR VE MAZERETLERLE ESENYURT HALKININ DÖRT YILI ÇALINDI

AK Parti Esenyurt ve İBB meclis üyesi Hamdullah Arvas yaptığı açıklamada Esenyurt’un dört yılının yalanlarla ve mazeretlerle Kemal Deniz Bozkurt tarafından çalındığını belirtti.

Bilgileri Kopyala
YALANLAR VE MAZERETLERLE ESENYURT HALKININ DÖRT YILI ÇALINDI
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 18.568 kez okundu.

Anahtar Gazetesi ve Ensonnokta’ya açıklama yapan Hamdullah Arvas, ‘Kemal Deniz Bozkurt ve avenelerinin 4 yıldır belediye kaynaklarını çarçur etmek ve yatıp eğlenmekten başka yaptıkları tek şey:

Meclis haftası kameralar karşısına geçip demagoji, mazeret ve iftiralarla ayıplarını kapatmaya çalışmak oldu.

4 yıldır yaklaşık 4 Milyar bütçeyi hiç bir hizmet etmeden kullanan Kemal beye sorsanız;

O her şeyi bilen, her şeyi doğru yapan ve hiçbir kusuru olmayan hatta ve hatta Türkiye’nin en çalışkan belediye başkanı.

ESENYURT RUTİN HİZMETLERİNİ BİLE ALAMADI

Fakat işin icra tarafına bakarsanız; işçi mutsuz çünkü açlık sınırının altında bir maaşla çalışmak zorunda kaldığı ve sırf haklarını ararken işten çıkarıldıkları için.

Halk mutsuz çünkü bu dönem hiç bir hizmet görmedikleri gibi daha önceki dönemlerde belediye üzerinden aldıkları rutin hizmetleri bile alamaz durumda oldukları için.

En ilginç tarafı da aveneleri mutsuz zira her an kibir abidesi Kemal beyin kaprisini çekmek zorunda kaldıkları ve onunla beraber yok oldukları için’ dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!