SON DAKİKA

En Son Nokta

Yaşar Okuyan’dan “anırma” yanıtı

Yaşar Okuyan, “Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan Meydanı’na gidip anırmayan Yaşar okuyan şerefsizdir.” sözüne açıklama getirdi.

Yaşar Okuyan’dan “anırma” yanıtı
Kategori: Genel - Bu haber 174 kez okundu.
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve eski Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, 24 Haziran seçimleri hakkında MHP’nin tek başına barajı geçmesi halinde “anıracağını” söylemişti.

Okuyan, katıldığı bir televizyon programında “Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan Meydanı’na gidip anırmayan Yaşar okuyan şerefsizdir.” demişti.

24 Haziran seçim sonuçları açıklandı ve MHP yüzde 11,20 oranında oy aldı. MHP’nin yüzde 11,20 oranında oy alması akıllara Yaşar Okuyan’ın iddiasını getirdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Yaşar Okuyan, sosyal medya hesabından MHP’den özür dileyen açıklamalarda bulundu. Okuyan açıklamasında, “MHP yüzde 10 barajını geçemeyecek iddiasında bulunmuştum. Bahçeli ve MHP’den özür diliyorum” dedi.

“SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM”

Yaşar Okuyan, MHP ve Bahçeli’den özür dilerken bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımında ise MHP’nin seçim sonuçları hakkındaki düşüncelerinin arkasında olduğunu belirtti.

MHP’nin seçime tek başına girmediğini “AKP’ye sığındığını” bu yüzden barajı geçtiğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.