SON DAKİKA

En Son Nokta

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE GÜÇLÜ TRANSFER

Avcılar Yeniden Refah Partisi bölgemizin tanınmış ismi Sosyal Hizmet Uzmanı Uğur Şimşek’i transfer ederek gücüne güç kattı.

Bilgileri Kopyala
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE GÜÇLÜ TRANSFER
Kategori: Genel - Bu haber 19.889 kez okundu.

Avcılar ilçesinde güçlü bir kadro kurmayı ve yerel seçimde iddialı olmayı hedefleyen Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi kadrosuna Sosyal Hizmet Uzmanı Uğur Şimşek’i de katarak gücüne güç kattı.

Daha önce Saadet Partisi’nin gençlik yapılanması olan Anadolu Gençlik Derneği’nde uzun bir süre birim başkanlığı yapan Uğur Şimşek aktif siyasi yaşantısına Yeniden Refah Parti’nde devam edeceğini belirterek iddialı açıklamalar yaptı.

AVCILAR’DA İDDİALI BİR KADRO KURUYORUZ

Avcılar Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı ve Mali İşler Birim Başkanı olarak görevine atanan Uğur Şimşek, yaptığı açıklamada ‘Aktif siyasete 10 yıl ara verdikten sonra tekrar geri dönmeye karar verdim. Kendimi ifade edebileceğim Yeniden Refah Parti’nde siyaset yapmayı tercih ettim. Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın duruşu, görüşleri ve liyakati benim Yeniden Refah Partisi’nde siyaset yapmamı gerektirmiştir. Bundan sonraki hedefimiz ilçe başkanımız Mustafa Demirci ve yönetim kurulu ile birlikte Avcılar’da iktidar olmak için çabalamak. Bu güç ve kadrolar Yeniden Refah Partisi’nde mevcut. Avcılar’ın makus talihini değiştirmek için en iyi alternatif Yeniden Refah Partisi’dir’ diyerek özellikle yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!