SON DAKİKA

En Son Nokta

Yunanistan’ı Türkiye korkusu sardı: Jeopolitik bir depremle karşı karşıyayız

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de kendi ittifaklarını oluşturmaya çalıştığını yazan Yunan basını, Türkiye-İsrail yakınlaşması nedeniyle Atina ve Rum kesiminin jeopolitik bir depremle karşı karşıya olduğunu ileri sürdü.

Bilgileri Kopyala
Yunanistan’ı Türkiye korkusu sardı: Jeopolitik bir depremle karşı karşıyayız
Kategori: Genel - Bu haber 10.329 kez okundu.

Türkiye-İsrail ilişkilerini ele alan Yunan basını, “Jeopolitik deprem sürüyor ama Lefkoşa uyuyor” başlıklı bir analiz yazısı yayınladı.

İsrail Cumhurbaşkanı Yitzhak Herzog’un Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin Türkiye ile İsrail’i yakınlaştırmanın ilk adımı olacağı yazılırken, iki ülke arasındaki normalleşmenin Yunanistan ve Rum kesimine etkileri olacağı belirtildi.

İsrail’in Türkiye konusunda Atina ve Lefkoşa’ya güvence verdiği ama bunların inandırıcı olmadığı ifade edildi. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de kendi ittifaklarını oluşturmaya çalıştığı, Washington’un da Türkiye’yi desteklediği kaydedildi.

AB’nin arkasından olayların takip edilmesinin bir hata olduğunun altını çizen Yunan basını, bölgede yaşanan değişiklikler nedeniyle Atina ve Rum kesiminin jeopolitik bir depremle karşı karşıya olduğu uyarında bulundu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!