SON DAKİKA

En Son Nokta

“15 Temmuz sizin olsun, tanımıyoruz” diyen CHP’li başkana soruşturma

“15 Temmuz sizin olsun, tanımıyoruz” diyerek haddini aşan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz hakkında soruşturma başlattı.

“15 Temmuz sizin olsun, tanımıyoruz” diyen CHP’li başkana soruşturma
Kategori: ADLİYE - Bu haber 206 kez okundu.

CHP Gebze İlçe BaşkanıMusa Yılmaz’ın 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili paylaşımlarıyla ilgili olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı, Musa Yılmazhakkında soruşturma başlattı.

 

“SİZİN 15 TEMMUZ’UNUZ SİZİN OLSUN, TANIMIYORUZ”

Kocaeli Gebze’de CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişiminin 2’nci yıl dönümü olan pazar günü, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Musa Yılmaz‘ın, ‘15 Temmuz yazılmış bir senaryodur‘, ‘15 Temmuz senaryosu önceden yazılmış 20 Temmuz sivil darbenin alt yapısıydı‘, ‘Biz kahramanlıkları destanları dış güçlere ve emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşında oluşurduk. Sizin 15 Temmuzunuz sizin olsun, tanımıyoruz‘ gibi paylaşımlarda bulundu.

Musa Yılmaz‘ın paylaşımına AK Partili yöneticiler tepki gösterdi.

 

 

CHP’Lİ BAŞKAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Musa Yılmaz hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı‘na suç duyurusunda bulundu.

Savcılık, suç duyurusu üzerine Musa Yılmaz ile ilgili olarak ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek‘ suçundan soruşturma başlattı.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.