SON DAKİKA

En Son Nokta

4,5 YILDA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTIK

Başkanlığını yaptığı engelliler derneği üyelerini ve ailelerini bugün sabah kahvaltısında ağırlayan AVENDER Başkanı Ahmet Vardar, ‘4,5 yılda büyük projelere imza attık. İnşallah bundan sonra da yorulmadan bu projelere devam edeceğiz’ dedi.

4,5 YILDA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTIK
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 567 kez okundu.

Vardar yaptığı konuşmada; ‘Avcılar’ın güzel insanları. Özel insanları. AVENDER ailesi olarak bugün birlikte güzel bir gün yaşayalım istedik. İyi ki varsınız. İyiki aramıza katıldınız. AVENDER olarak 4.5 yılda çok güzel işlere imza attık. İftarlar yaptık. Geceler düzenledik. Neredeyse bütün özel günlerde etkinlikler düzenledik. Bunun dışında özel çocuklarımızı hayata katmak için bizler haftanın iki günü etkinlikler düzenledik. Çocuklarımızı sosyal hayata kazandırmak için var gücümüzle gayret ettik. AVENDER’in çocukları Avcılar’da gerçekten çok şanslı. Çünkü bir sürü engel gurubu olmasına rağmen bu 4.5 yılda inanılmaz bir arkadaşlık gurubu oluştu. AVENDER’in çocukları Avcılar’da istediği gibi gülüyor, istediği gibi eğlenebiliyor. Onları sosyal hayata kazandırdık. Ne mutlu ki bize bu özel çocuklara hizmet etmeyi Rabbim bana nasip etti. İyi ki varsınız. İyi ki sizlere hizmet etmişim’ ifadelerini kullandı.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ

Dernek çalışmaları hakkında kısa bir bilgide aktaran Avcılar Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Halit Vardar, ‘Biz AVENDER olarak özel çocuklarımızın evlerine gidiyoruz. Hasta yatakları veriyoruz. Akülü araçlar veriyoruz. Bunlara vesiye oluyoruz. Onların dertlerine ortak oluyoruz. Sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz. Ama en önemlisi bizler gönüllere giriyoruz. Daha yolun başındayız daha çok iş, daha çok icraat yapacağız’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.