SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZYURTLAR HOLDİNG ZİRVEDE

Özyurtlar Holding, Ekonomist ve Capital dergilerinin düzenlediği Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde, 2019 yılında “En çok konut projesi üreten şirket” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt’un oğlu Alper Özyurt şirketin birçok projesinin satış ve organizasyonundan sorumlu olarak görev üstlendi.

ÖZYURTLAR HOLDİNG ZİRVEDE
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 12.403 kez okundu.

1990 yılından bu yana, 1 milyon 500 bin metrekarelik bir alan üzerinde 15 bin konut üreterek, 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 30 yıllık birikimiyle 1’incilik ödülüne layık görüldü. Ekonomist & Capital dergilerinin düzenlediği zirvede Özyurtlar Holding, 2019 yılında “En çok konut projesi üreten şirket” kategorisinde 1’incilik ödülü aldı.

 

Düzenlenen ödül töreninde Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Gayrimenkul ve inşaat sektörüne sadece proje değil, yeni gelişim alanları kazandıran bir holding olarak bu misyonumuzu sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Özyurtlar Holding adına ödülünü alan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Yeni yatırımlarımızla çalışmalarımızı soluksuz sürdüreceğiz”

“Özyurtlar Holding olarak 30 yıldan bu yana başta Esenyurt olmak üzere hayata geçirdiğimiz projeler ile gayrimenkul ve inşaat sektörüne büyük bir katma değer sağladık. Bundan 30 yıl önce, 15 bin konut hedefiyle yola çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefi başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün 30 yıllık tarihine değer katan bir holding olarak sektörümüzün gelişimi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde var olan yatırımlarımıza ek olarak, hem Esenyurt’ta hemde İstanbul genelindeki yeni yatırımlarımızla sektörün en büyük oyuncularından biri olarak sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz.”

 

Özyurtlar Holding’de 2’nci kuşak iş başında!

“En çok konut projesi yürüten şirket” kategorisinde 1’incilik ödülü alan Özyurtlar Holding de Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt’un oğlu  AlperÖzyurt; NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı  Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu olarak görev yapacak.

30 yılda, 1 milyon 500 bin metrekarelik bir alan üzerinde 15 bin konut üreterek, 70 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, yeni nesile yöneticilik fırsatı sunuluyor. Yapı malzemeleri alanında uzun yıllar edindiği köklü tecrübenin ardından Özyurtlar Holding’i kurarak gayrimenkul ve inşaat sektörüne adım atan Tamer Özyurt’un oğlu Alper Özyurt, holdingin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasının yanı sıra, 5 projenin yönetimini ve satış organizasyonunu yürütecek. Alper Özyurt; NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı projeleri ile toplam 8 bin konutun satış sürecini yöneten ekibin lideri olarak görev yapacak.

Yabancı yatırımcı konusunda uzmanlaştı

Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde çok sayıda projenin satış organizasyonunda aktif olarak görev alan Alper Özyurt, özellikle yabancı yatırımcı konusunda uzmanlık edindi. Babası Tamer Özyurt’un kendisine sunduğu fırsatları çok iyi değerlendirerek kısa sürede satış ve pazarlama konusunda önemli başarılara imza attı. Eğitimini, Bilgi Ünüversitesi Dış Ticaret Bölümü son sınıf öğrencisi olarak sürdüren Alper Özyurt, gayrimenkul ve inşaat sektöründe proje yönetimine yeni nesil yaklaşımlar kazandırıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.