SON DAKİKA

En Son Nokta

BİNALİ YILDIRIM, ’25 YIL DAHA SÜRECEK YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI ARALAYACAĞIZ’ AK PARTİ İSTANBUL’DA SEÇİM STARTINI BUGÜN VERDİ

AK Parti İstanbul’da ki seçim çalışmalarının startını bugün verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve İl Başkanı Bayram Şenocak bugün AK Parti İlçe Başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya gelerek 31 Mart’ta zafer sözü verdi. Binali Yıldırım yaptığı açıklamada, ‘31 Mart seçimleriyle beraber belki 25 yıl daha sürecek yeni bir dönemin kapılarını aralamayı hedefliyoruz’ dedi.

Bilgileri Kopyala
BİNALİ YILDIRIM, ’25 YIL DAHA SÜRECEK YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI ARALAYACAĞIZ’ AK PARTİ İSTANBUL’DA SEÇİM STARTINI BUGÜN VERDİ
Kategori: Siyaset - Bu haber 5.148 kez okundu.

Anahtar Gazetesi ve Ensonnokta.com’un ulaştığı bilgilerde bugün bir araya gelen Yıldırım, Şenocak, ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarının İstanbul’da 31 Mart günü yapılacak seçimlerde farklı bir şekilde zafer elde etmek için bir birlerine söz verdiği öğrenildi.

Yıldırım’ın ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarından tevazu, gayret, samimiyet ve halka dokunan bir yöntem yürütmelerini istediği öğrenildi.

‘25 YIL DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ’

“İstanbul yerel yönetiminde 25 yıllık bir geçmişimiz var. Geçen çeyrek asrın günahıyla sevabıyla sorumlusu biziz. 31 Mart seçimleriyle beraber belki 25 yıl daha sürecek yeni bir dönemin kapılarını aralamayı hedefliyoruz. “İstanbullu isteyecek, biz yapacağız. Türkiye’de bunu yaptık, İstanbul’da da bunu yapacağız. Hepimizin ortak paydası İstanbul’dur. “Geçmişte kılık, kıyafet ve şekille uğraşmaktan gençlerimizin zihinlerindeki cevheri göremediler. Şükürler olsun ki, İmam Hatiplilerin ayaklarına bağlanan prangaları ve katsayı zincirini söküp attık. 28 Şubat’ın karanlık mirası olan ayrımcılığı ortadan kaldırdık.

‘GENÇLER İYİ İNSAN OLACAKSINIZ’

“Evlatlarımızın değerleriyle, tarihiyle, kültürüyle ve bilimle yeniden buluşmasını sağladık. Şimdi asıl iş gençlerimize düşüyor; daha çok okuyacaksınız, çağı okuyacaksınız, iyi bir insan olacaksınız.”

“Attığımız her adımda, dokunduğumuz her canlıda, bulunduğumuz her ortamda bir Müslümanın en büyük sorumluluğunun ‘örnek olmak’ olduğunu aklımızdan çıkarmayacağız.”

“Gençler! Geleceğin mimarı olmak için, ülkenize ve dünyaya katkı sunmak için gereken tek şey merak etmektir. Araştırmaktan, öğrenmekten, paylaşmaktan son nefesinize kadar vazgeçmeyin.”

ŞENOCAK, ‘SAMİMİYET VE GAYRETLE BAŞARACAĞIZ’

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak yaptığı açıklamada, ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım ve İl Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları Toplantımızı gerçekleştirdik. Tevazu, Samimiyet ve Gayretle, sevdamızın şehri İstanbul için çalışmaya devam inşallah!’ dedi

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Sait Üstündağ Ocak 8, 2019 / 23:11 Yanıtla

Allah ülkemize milletimize zeval vermesin hakkımızdan hayırlısı olsun

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!