SON DAKİKA

En Son Nokta

Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı sürekli artıyor…

Ramazan Bayramı tatilinde, yapılan uyarı ve alınan tüm önlemlere rağmen yurt genelinde kazaların önüne geçilemedi. 16 Haziran saat 05:00 itibariyle meydana gelen toplam 36 ayrı kazada, 32 kişi öldü, 259 kişi de yaralandı

Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı sürekli artıyor…
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 229 kez okundu.

Ramazan Bayramı’nı fırsat bilen vatandaşlar, akrabaralarının yanında geçirmek veya tatil yörelerine gitmek için Arife günü sabah saatlerinden itibaren yollara düştü. Karayollarında yoğunluk yaşanırken, trafik ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen, aşırı hız, dikkatsizlik ve uykusuzluk, kazalara neden oldu.

Arife günü olan 14 Haziran Perşembe günü Gaziantep, Manisa, Balıkesir ve Niğde’de ikişer, Antalya, Adıyaman, Elazığ, Denizli, Kütahya, Burdur, İzmir, Ankara, Kocaeli, Yalova, Kırıkkale, Adana, Ordu ve Kahramanmaraş´ta birer olmak üzere toplam 23 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 22 kişi öldü, 70 kişi de yaralandı.

Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 16.30’a kadar ise Adana (2), Çorum (2) Karaman, İstanbul, Erzincan, Burdur, Denizli, Diyarbakır, Kocaeli, Edirne ve Muş’ta meydana gelen 13 ayrı kazada, 10 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Böylece, Arife günü ve bayramın birinci gününden 16 Haziran saat 05:00 itibariyle meydana gelen trafik kazalarında ise 32 kişi hayatını kaybetti, 259 kişi de yaralandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.