SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT’TA UMUTLU

Bugün yapılan mitingde binlerce partilisini bir araya getirmeyi başaran AK Parti Esenyurt Teşkilatı yarın ki seçimden oldukça umutlu.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ESENYURT’TA UMUTLU
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 214 kez okundu.

Yeni Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve yeni ilçe başkanı Yasir Çelik ilk kez başkan oldukları görevlerinde ilk seçim heyecanı yarın yaşayacak.

Bu seçim onlar içinde bu anlamda önem taşıyor. İkilinin hedefi daha önce alınan sonuçların daha yukarısında bir sonuç elde etmek.

Yarın akşam sandıklar açıldığında yorum ve analiz yapmak daha doğru olacak. Bakalım AK Parti-MHP ve BBP’nin ortak girdiği bu seçim sandığa nasıl yansıyacak.

 

Esenyurt 1 Kasım 2015 Genel Seçim Sonuçları

Ak Parti:        46,12 %                       186.319

CHP:               26,16 %                       105.677

HDP:               18,53 %                       74.859

MHP:              7,39 %                         29.842

SAADET:         0,47 %                         1.891

BBP:                0,38 %                         1.545

 

16 NİSAN EVET-HAYIR REFERANDUM SONUCU

16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Evet-Hayır referandumu sonuçlarına bakıldığında ise Esenyurt İlçesi’nde Evet yüzde 47,52 (209.980 oy) Hayır ise yüzde 52,48 (231.860 oy) çıkmıştı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!