SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ’DE 2 ÖNEMLİ İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Esenyurt Belediye Başkanlığı için bugün 2 önemli isim adaylığını açıkladı.

AK PARTİ’DE 2 ÖNEMLİ İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kategori: Siyaset - Bu haber 5.643 kez okundu.

5 Kasım tarihinde (bugün) adaylık başvuruları almaya başlayan AK Parti’de başvurular 12 Kasım’da bitecek.

Partinin 2 önemli ismi Esenyurt Belediyesi eski başkan yardımcısı ve meclis başkan vekili Emin Batmazoğlu ve Başkan vekili Gürbüz Süleymanoğlu bugün AK Parti gurubunda belediye başkanı aday adaylıklarını açıkladı.

AK Partili meclis üyeleri Batmazoğlu ve Süleymanoğlu’nun gurupta düşüncelerini denklere etmesiyle birlikte şaşkınlıklarını gizleyemezken, sevinçli oldukları da görüldü. Yakın arkadaşlarının bu kararı almasına sevinen meclis üyeleri 2 ismi tebrik etti.

Öte yandan herkesin yakından tanıdığı Van’lı önemli bir iş adamı ve kanaat önderi de yarın sabah adaylık için resmi başvurusunu yapacak.

Daha önce de Esenyurt’lu iş adamı Murat Cebecioğlu, Arif Kalmaz ve Savaş Taşkın’da belediye başkanlığı aday adaylığını açıklamıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.