SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR BELEDİYESİ’NİN TEK GÜNDEMİ ENGELLİLER PROJESİ Mİ? TURAN HANÇERLİ NEDEN SÜREKLİ AHMET VARDAR’I HEDEF ALIYOR?

Seçildikten aylar sonra yapımına başladığı Avcılar Belediyesi Gülten Nakipoğlu Engelli Yaşam Merkezinin prefabrik projesini gezen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Engelliler Haftası’nda Avcılar Engelliler Dernek Başkanını hedef aldı.

Bilgileri Kopyala
AVCILAR BELEDİYESİ’NİN TEK GÜNDEMİ ENGELLİLER PROJESİ Mİ? TURAN HANÇERLİ NEDEN SÜREKLİ AHMET VARDAR’I HEDEF ALIYOR?
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 25.858 kez okundu.

Seçim üzerinden 14 ay geçmiş.

14 ay sonra Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Engelli Yaşam Merkezi yapıyor. Prefabrikten bir yapı aylardır tamamlanamıyor. Hem de büyük bir bölümünün yapımı bağışçı tarafından karşılanmasına rağmen.

Turan Hançerli ve ekibi pandeminin olduğu bu günlerde ekibiyle bu merkezi incelemeye gidiyor. Nasıl oluyorsa burada konu sürekli AVENDER (Avcılar Engelliler Derneği) başkanına Ahmet Vardar’a geliyor.

Hançerli, ‘Biz bu süreçte herkesi aradık. Muhtarlara, ilçe başkanlarına, derneklere söyleyin yardımcı olalım dedik. Bir engelli Derneğinde ki başkanımız ‘siz bana verin ben yardımları dağıtayım’ dedi. Olmaz biz götürürüz destek sunarız dedik. Bizim yöneticilerimiz götürür destek sunarız dedik.  Birilerinin belediye ya da hayırseverler üzerinden kendileri yapmış gibi sunumda bulunmalarını hoş karşılamıyorum.

Dinimiz bir elin verdiğini diğer el görmelisin diyor.

Yanında götürdüğü bir gazetecinin ‘Avcılar’da engelliler hizmeti AVENDER’den alıyor’ sorusunu yanıtlayan Turan Hançerli, ‘Bu doğru değil. Bir kısım arkadaşlarımız hizmet alıyor olabilir. 10-15-20 kişi almış olabilir. O derneğe çok ciddi katkı sunduk. O derneğe sunduğumuz katkıları belediye sundu denmezse vatandaş bilmez.

Bu merkezde 4 yer var. Ahmet beye (Ahmet Vardar Engelliler Dernek Başkanı) asla yer vermem. Kime veririm, derneğe veririm. Avcılar’a hizmet edene veririm. En büyük günah kul hakkıdır. Her yaptığımızı televizyonlara, sosyal medyaya atmıyoruz’ derken, röportajın sonunda polemiğe girmek istemiyorum diyor. Sonra yine ekliyor; ‘Bizimle yarışa girmesin. Hayatım boyunca bu hizmetleri yapmışım. Kaybedeceği yarışa girmesin’ diyerek bu konuda ki açıklamalarına son veriyor.

ŞİMDİ SAYIN TURAN HANÇERLİ’YE SORUYORUM!

1-) Engelliler haftasında durum, konum ne olursa olsun bu açıklamayı yapmanızı, engelliler dernek başkanını hedef almayı doğru buluyor musunuz?

2-) Engelli bir belediye başkanı olarak engellilere hizmet eden bir insanı gazetecilerin gazına gelerek ‘O sadece 10-15-20 kişiye hizmet ediyor’ diyerek küçük görmeniz doğru mu?

3-) Açıklamanızda ‘Bir elin verdiğini diğer el görmesin’ diyorsunuz ama ardından ‘O derneğe çok ciddi katkı sunduk. O derneğe sunduğumuz katkıları belediye sundu denmezse vatandaş bilmez’ diyerek reklamınızın yapılmasını neden istiyorsunuz?

4-) Ahmet Halit Vardar’a asla yer vermem demeniz kadar abes bir yaklaşım olamaz. Dernek Ahmet Halit Vardar’ın babasının malı değil. Tabirinizle 3-5 kişiye dahi hizmet etse muhatabınız bir dernek. Israrla Ahmet Vardar ismini kullanmanız ona karşı bir art niyet beslediğiniz anlamına gelmiyor mu?

5-) Beyanatınızda, ‘Yaptığımız her çalışmayı TV’lere ya da sosyal medyaya atarak reklam yapmıyoruz’ diyorsunuz. Seçimlerin üzerinden 14 ay geçti. Yaklaşık 6 aydır engelliler için yaptığınız bir prefabrik yapıyı tamamlayamadınız? Üstüne üstelik ‘Biz reklam yapmıyoruz’ dediğiniz bu röportajınızda yanınızda taşıdığınız bazı sosyal medya yayıncıları ile ‘PREFABRİK YAPINIZI’ kamuoyuna duyurmak istediniz. Söylediğinizle yaptığınız eylem çelişmiyor mu?

6-) Ziyaretinizde ki yayını birkaç defa dinledim. Sürekli Ahmet Vardar’ı hedef almışsınız. Peki, soralım, Aynı günün sabahı hedef aldığınız Ahmet Vardar’ı sadece 4 saat sonra Milletvekili Emine Gülizar Emecan ve ilçe başkanı Erdal Nas ile dernek merkezinde neden ziyaret ettiniz?

7-) Dernekler, kamu kurumlarının, bağışçıların ve belediyelerin desteği ile ayakta kalır. AVENDER’e çok yardımda bulunduğunuzu söylüyorsunuz. AVENDER Başkanı Ahmet Vardar’da ‘bunu belgelendirsin, afaki söylemlerle konuşmasın’ diyor. Kamuoyu sizden AVENDER’e yaptığınız yardımları belgelemenizi bekliyor. Belgelendiremezseniz kamuoyu iddia ettiğiniz yardımları yapmadığınızı düşünerek size inanmayacaktır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!