SON DAKİKA

En Son Nokta

BEYLİKDÜZÜ HALKI HAKAN PEKER VE YUSUF GÜNEY’LE COŞTU

Mustafa Necati Işık’ın ilçe başkanı olmasından sonra etkinlikleriyle dikkat çeken AK Parti Beylikdüzü ilçe teşkilatı Beylikdüzü halkını ünlü popçular Hakan Peker ve Yusuf Güney’le buluşturdu.

BEYLİKDÜZÜ HALKI HAKAN PEKER VE YUSUF GÜNEY’LE COŞTU
Kategori: KÜLTÜR SANAT - Bu haber 5.002 kez okundu.

 

Ensonnokta.com ve Anahtar Gazetesi’ne etkinlikleriyle alakalı özel açıklama yapan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramını bir arada kutlamak için bu etkinliği gerçekleştirdik derken, ‘Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı olarak Beylikdüzü’lü komşularımıza Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bir arada yaşattık.

Pop müziğin ünlü isimlerinden Yusuf Güney ve Hakan Peker Beylikdüzü’lü komşularımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Zaferimiz kutlu, Bayramımız mübarek olsun’ derken daha sonra Beylikdüzülü gençlerle selfie çekilip onlara teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.