SON DAKİKA

En Son Nokta

BEYLİKDÜZÜ’NDE BİNLERCE AK PARTİLİ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını anma etkinliklerinde binlerce AK Partili ve Beylikdüzü sakini bir araya gelerek yürüyüş gerçekleştirdi. AK Parti Milletvekili Emine Sare Aydın Yılmaz’ın da katıldığı etkinlikte 500 metre Türk bayrağı taşınırken yüzlerce AK Partili kortej eşliğinde kilometrelerce yürüdü.

BEYLİKDÜZÜ’NDE BİNLERCE AK PARTİLİ CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 313 kez okundu.

Beylikdüzü’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yürüyüşte 500 metrelik Türk bayrağı taşındı.

Geniş güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri, Beylikdüzü merkezinde bariyerler kurarak geçiş sırasında sıkıntı yaşanmaması adına büyük çaba sarf etti. Polis, caddeye açılan ara sokakları da güvenlik şeritleriyle kontrol altına aldı.

Antika arabaların renk kattığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşünde Anahtar Gazetesi ve www.ensonnokta.com’a özel açıklama yapan Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, ‘Türkiye Cumhuriyeti hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden bir millettir. Dik duruşunun, yeniden doğuşunun sembolüdür Cumhuriyet. Kurtuluş Zaferini muzaffer kılan Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği bu yolda Cumhuriyeti yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve bugün bunu haykırıyoruz’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.