SON DAKİKA

En Son Nokta
Oktay Düz
Oktay Düz

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ TUĞRUL OKUDAN’IN BABASININ YÜREK YAKAN FERYADI

ESENYURT Necmi Kadıoğlu Hastanesi’nde bıçaklanarak öldürülen güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan’ın babası Hüseyin Okudan, “Benim yavrumun hiç bir suç yoktu.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ TUĞRUL OKUDAN’IN BABASININ YÜREK YAKAN FERYADI
Kategori: 3. SAYFA - Bu haber 11.127 kez okundu.

İSTANBUL ESENYURT Necmi Kadıoğlu Hastanesi’nde bıçaklanarak öldürülen güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan’ın babası Hüseyin Okudan, “Benim yavrumun hiç bir suç yoktu. Benim yavruma nasıl kıydı? Ne kadar kötü bir kelime kullanabilir ki? Bunu hep haykıracağım. Böyle bir acı yaşatılır mı? Bunları duysun, babasının vasiyeti olarak duysun. Benim sözlerim onun kulaklarında çınlasın, gözlerinin önünden film şeridi gibi geçsin.” dedi.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde dün akşam ‘Sessiz olun.’ uyarısında bulunduğu Mazlum B. ve Çetin K.’nın bıçaklı saldırısında hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan için Esenyurt İmam Hasan Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.  Tören öncesi konuşan acılı baba Hüseyin Okudan, “Benim yavrumun hiç bir suç yoktu. Benim yavruma nasıl kıydı? Ne kadar kötü bir kelime kullanabilir ki?  Sadece sizlerden şunu rica ediyorum. Bunu hep haykıracağım ‘Ona söyleyin ki, ne kadar mutlusun? Ne kadar huzurlusun? Böyle bir acı yaşatılır mı? Bunları duysun, babasının vasiyeti olarak duysun. Benim sözlerim onun kulaklarında çınlasın. Gözlerinin önünden film şeridi gibi geçsin. Duyduğum kadarıyla benim evladıma kıyan kişinin 21 suç dosyası varmış 22. suçu biz olduk. Onlar gibiler sokaklarda barındırılmasın. Başkalarının canları yanmasın.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.