SON DAKİKA

En Son Nokta

“Bu mutluluk şehrini hep birlikte yaptık!”

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin 60. yıldönümünde ilçeye önemli hizmetler yapanları “Üstün Hizmet Madalyası” ile onurlandırarak bir ilke daha imza attı.

“Bu mutluluk şehrini hep birlikte yaptık!”
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 482 kez okundu.

TÜYAP Palas Otel’de gerçekleştirilen törende Büyükçekmece’nin ilçe belediyesi olduğu günden bu güne kadar görev yapmış kaymakamlar, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından üstün hizmet madalyası ve berat verildi.

“Bu şehrin gelişmesi için omuz omuza diyorum”

Büyükçekmece’nin gelişmesinde sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim alanında katkıda bulunan kişilere hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiğini belirten Başkan Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Türkiye’nin en büyük Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’ni Büyükçekmece Belediye Meclisi’yle birlikte yarattık. Bizim yaptığımız TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi Avrupa’ya açılan Türkiye’nin en büyük penceresi olarak Büyükçekmece’de oluştu. Türkiye’nin ilk defa en büyük televizyon kulesini biz yaptık. Büyükçekmeceliler olarak bu şehrin gelişmesine, bu şehrin büyümesine, insanların yaşayabileceği kişi başına 130 metre kare yeşil alan düşen bu yaşanabilir mutluluk şehriniz biz hep birlikte yaptık. Bu şehrin bu evreye gelmesinde emeği olanlara şahsım ve büyük Büyükçekmece ailemiz adına teşekkür ederim. Bu şehre yapmış olduğunuz hizmet ve onur madalyalarını sizlere takmak için buraya davet ettik. Bu davete icabet ederek geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu şehre hizmet vermiş ama aramızdan ayrılanlara yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Her zaman hep birlikte bu şehrin gelişmesi için omuz omuza diyorum.”

“İstanbul’da örnek ilçe Büyükçekmece”

İlçede daha önce görev yapan belediye başkanlarının ve kendi döneminde imar konusunda taviz vermeyerek Büyükçekmece’yi İstanbul’da örnek gösterilen bir ilçe yaptıklarını kaydeden Başkan Akgün, “Yatay yapılaşma ile bugünkü şehirleşmeye örnek olmuşlardır. Bazılarının beğenmediği belde belediye başkanlarımız bugünkülerden çok daha güzel imar planları yaparak kendi beldelerini korudular.  Etraftaki ilçelerin yapılaşması ile bizim belde ilçelerimizin yapılaşmasına bakmanız yeterlidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından, Büyükçekmece Belediyesi Meclisi’nin kararı doğrultusunda ilçeye hizmet eden eski kaymakamlara, belediye başkanlarına, il genel meclisi üyelerine, belediye meclisi üyelerine ve mahalle muhtarlarına hizmet madalyası ve berat takdiminde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.