SON DAKİKA

En Son Nokta

Cemile Bayraktar’a Ali Sunal’dan cevap

Cemile Bayraktar’ın, Kemal Sunal filmlerine ilişkin “Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret” sözlerine Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’dan sert tepki geldi…

Cemile Bayraktar’a Ali Sunal’dan cevap
Kategori: KÜLTÜR SANAT - Bu haber 5.055 kez okundu.

Yazar Cemile Bayraktar’ın, Kemal Sunal filmlerine ilişkin “Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret” sözlerine Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’dan sert tepki geldi.

Bayraktar sosyal medya hesabından Sunal’a ilişkin, “Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız,değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de” demişti.

İşte o paylaşım:

Ali Sunal ise bu açıklamalara karşı, Twitter’dan, “‘Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu” yanıtını verdi.

Sunal, devamında, “Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal’ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz! Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal’ı seven milyonlarca Ak Parti’ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.